Hvordan Tjene Penger I Aksjemarkedet Ved Handel I Løpet Av Dagen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tjene Penger I Aksjemarkedet Ved Handel I Løpet Av Dagen
Hvordan Tjene Penger I Aksjemarkedet Ved Handel I Løpet Av Dagen

Video: Hvordan Tjene Penger I Aksjemarkedet Ved Handel I Løpet Av Dagen

Video: Hvordan Tjene Penger I Aksjemarkedet Ved Handel I Løpet Av Dagen
Video: Aksjer og fond for nybegynnere - 10 ting du må vite 2024, April
Anonim

Daghandlere bruker en rekke triks for å tjene på de skiftende forholdene i investeringsmarkedet. I stedet for å bruke langsiktige grunnleggende forhold som bruttonasjonalprodukt (BNP) eller bedriftsinntekt, må daghandleren bruke daglige tilbuds- og etterspørselsdata for å prøve å forutsi priser. Det er en rekke teknikker som tjener dette formålet.

Hvordan tjene penger i aksjemarkedet ved handel i dag?
Hvordan tjene penger i aksjemarkedet ved handel i dag?

Bruksanvisning

Trinn 1

Fokusering

Bli en ekstremt spesialisert spiller som målretter mot et bestemt marked eller en aksje. Dette gir deg fordelene ved å studere prisbevegelser nøye fra dag til dag, og holde deg oppdatert på de siste økonomiske nyhetene. For eksempel handler noen dagshandlere bare ett selskap. De kjøper og selger store posisjoner i aksjemarkedet hver dag, og bruker sin dype kunnskap til å forutsi kursbevegelser. I tillegg blir de informert om kommende utgivelser av nye produkter / tjenester i selskapet og posisjonerer sine avtaler på forhånd for fortjeneste.

Steg 2

Kartlegging

Diagrammer brukes til å forutsi bevegelse av aksjens pris basert på studien av bevegelsesmønsteret. For eksempel er et "dobbelt toppmøte" en modell som ser ut som to fjell som står side om side. Hvis det skjer, kan den næringsdrivende forutsi den kommende prisnedgangen. På den annen side ser den "doble bunnen" ut som to daler som ligger side om side. Den næringsdrivende spår en økning i prisene basert på denne formasjonen.

Trinn 3

Indikatorer

De er en av de vanligste måtene å analysere markedet for daghandlere, de er designet for å formulere prisforutsigelser. Det er bokstavelig talt hundrevis av forskjellige indikatorer og måter å tilpasse dem til en bestemt handelsstil.

Trinn 4

Volum og trend

Det siste trikset er å analysere trender og volum på aksjer som handles over en periode. Handelsmenn ser det nåværende markedsvolumet; hvis det er over gjennomsnittet, vil prisbevegelsen sannsynligvis fortsette. Hvis volumet synker og er under gjennomsnittet, kan prisbevegelsen endres. Teorien er at mer volum stimulerer entusiasme for selskapets aksjekursbevegelse.

Anbefalt: