Hvordan åpne En Konto I Utlandet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Konto I Utlandet
Hvordan åpne En Konto I Utlandet

Video: Hvordan åpne En Konto I Utlandet

Video: Hvordan åpne En Konto I Utlandet
Video: Hvordan åpne konto i bedriftsnettbanken 2024, April
Anonim

Russisk lovgivning har visse krav og begrensninger for å åpne og bruke kontoer i andre land. I denne forbindelse, før du kontakter en utenlandsk bank, er det verdt å vite alle nyansene i prosedyren for å åpne en konto for innbyggere i Russland.

Hvordan åpne en konto i utlandet
Hvordan åpne en konto i utlandet

Bruksanvisning

Trinn 1

Studer instruksjonene til Den russiske føderasjonens bank nr. 100-I av 29. august 2001 "På kontoer til bosatte individer i banker utenfor Russland". Den sier at det er mulig å åpne en konto bare i en utenlandsk bank som er lokalisert i et land som er medlem av Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling (OECD) eller den spesielle finanskommisjonen for kapitalvaskingsproblemer "FATF". Disse organisasjonene blir bedt om å bekjempe overføringer av ulovlig mottatte midler.

Steg 2

Velg den utenlandske banken der du vil åpne en konto. Send en forespørsel via telefon eller e-post med en forespørsel om å sende deg en liste over dokumenter som kreves for denne operasjonen. Videre må du ha gyldige utenlandske og russiske pass.

Trinn 3

Fyll ut skjemaet og søknaden. Gi detaljert informasjon om deg selv, inntektskilder, bosted og formål med å åpne en konto. Spørreskjemaet vil også be deg om å beskrive dine personlige investeringspreferanser. Spesifiser listen over tjenester du vil bruke, investeringsbeløpet og bruksperioden, samt erfaring med å jobbe med økonomiske investeringer.

Trinn 4

Send alle nødvendige dokumenter til banken via e-post. I noen tilfeller må du vises personlig, for eksempel hvis du vil motta et betalingskort på kontoen. Motta bekreftelse på at du har åpnet en bankkonto og detaljer for overføring av midler. Vær oppmerksom på at overføringer bare kan gjøres etter at du har informert skattekontoret.

Trinn 5

Gi beskjed til skattekontoret for bostedet ditt om å åpne en konto i utlandet. Meldingen utarbeides i en spesiell form i duplikat og sendes innen en måned fra datoen for åpning av kontoen. Bekreftelse av ektheten til den spesifiserte informasjonen tar omtrent fem dager, hvoretter du vil motta en kopi av brevet med et spesielt merke. Bare tilstedeværelsen av denne tillatelsen lar deg lovlig overføre midler til utenlandske kontoer.

Anbefalt: