Hvordan Selge Fliser

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Selge Fliser
Hvordan Selge Fliser

Video: Hvordan Selge Fliser

Video: Hvordan Selge Fliser
Video: Hvordan fuge fliser - Flisekompaniet 2024, April
Anonim

Å selge fliser er veldig lønnsomt. Den store vekta på interiørdesign og personligheten til moderne fliser gir forbrukerne stor fleksibilitet når det gjelder valg av vegg- og gulvbelegg.

Hvordan selge fliser
Hvordan selge fliser

Det er nødvendig

  • - Fliser;
  • - lisens;
  • - lokaler.

Bruksanvisning

Trinn 1

Lær så mye du kan om fliser og deres bruk. Keramiske fliser brukes på bad og kan også dekorere kjøkkenvegger. Naturstein er mye dyrere enn keramikk. Mange kunder foretrekker høy kvalitet onyx- eller marmormaterialer til leilighetene sine. Granitt kan gi et kjøkken et kornete utseende, mens unikt designede importerte fliser kan brukes hvor som helst. Du kan velge modeller i form av glassmosaikker og til og med baller.

Steg 2

Tenk på prisklassen for varer og tjenester. Fliseleverandører kan tilby flere grunnleggende alternativer blant hundrevis av forskjellige typer. Hvis du har et talent for design og evnen til å lytte til kundenes ønsker, bør det ikke være noen problemer med å velge det beste materialet for pris og kvalitet.

Trinn 3

Velg et sted å gjøre forretninger. Lei plassen du trenger i forretningsområdet. En familieorientert forstad vil også være et godt grunnlag for en bærekraftig virksomhet. Hvis du ønsker å åpne et detaljhandelsutstillingslokale for å vise frem flisedesignene dine eller en lagringsplass i en butikk, kan du velge å leie en plass i et stort kjøpesenter. Hvis du foretrekker å håndtere entreprenører og grossister, så hold deg nær industriområdet.

Trinn 4

Fordel ansvaret til din bedrift. Vurder om du er begrenset til salg av fliser, eller om installasjon av fliser til kunder også vil være en del av tjenesten din. Avhengig av valgt bransje, kom med en interessant annonse og plasser den i de aktuelle overskriftene på avisannonser.

Trinn 5

Ansett ønsket antall arbeidere for å installere flisene. Hvis du tilbyr profesjonelle installasjonstjenester, må du sørge for at de ansatte har erfaring med flislegging og følge alle nødvendige forholdsregler under vedlikehold.

Anbefalt: