Hvordan Utstede En Passbook

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Utstede En Passbook
Hvordan Utstede En Passbook

Video: Hvordan Utstede En Passbook

Video: Hvordan Utstede En Passbook
Video: Оживляем Passbook. 2024, April
Anonim

I vår tid er sparebanken langt fra det mest avanserte bankproduktet. I noen tilfeller kan det imidlertid være den eneste mulige måten å motta sosiale ytelser på: et engangsbeløp i forbindelse med fødselen av et barn og månedlige ytelser til barnepass, dagpenger osv. De er også populære når du overfører refunderbare skatter og utbetalinger ved retten rekkefølge.

Hvordan utstede en passbook
Hvordan utstede en passbook

Det er nødvendig

  • - pass
  • - penger til minimum forskuddsbetaling (vanligvis 10 rubler).

Bruksanvisning

Trinn 1

Kom med passet ditt til nærmeste filial av Sberbank. I noen tilfeller, for eksempel når du mottar dagpenger, kan listen over representasjonskontorer for en kredittinstitusjon, der det er nødvendig å anskaffe en sparebok, være begrenset.

Steg 2

Hvis avdelingen er utstyrt med et elektronisk køsystem, ta en billett og vent til du blir invitert til et bestemt vindu. I tilfelle en live kø, kontakt hvilken som helst gratis.

Trinn 3

Fortell fortelleren om ønsket om å starte en sparebank. Den enkleste måten er å si for hvilket formål du trenger det, og de vil anbefale det mest passende alternativet for deg.

Hvis konsulenten er til stede i avdelingen, vil konsulenten hjelpe deg med å velge det beste bidraget til situasjonen.

Trinn 4

Vis operatøren passet ditt, les og signer de foreslåtte dokumentene.

Avhengig av hvilken filial du har, kan du overføre den første avdelingen til kasserer eller kontakte kassereren for dette. Opptaker vil gi deg en passbook med et notat om innskudd av penger.

Minimumsbidraget er vanligvis 10 rubler. Dette beløpet fungerer også som en irredusibel saldo på kontoen som er vedlagt boken: den kan bare trekkes når den er stengt.

Anbefalt: