Hvordan Fylle Ut Erklæringsskjemaet For Det Forenklede Skattesystemet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle Ut Erklæringsskjemaet For Det Forenklede Skattesystemet
Hvordan Fylle Ut Erklæringsskjemaet For Det Forenklede Skattesystemet

Video: Hvordan Fylle Ut Erklæringsskjemaet For Det Forenklede Skattesystemet

Video: Hvordan Fylle Ut Erklæringsskjemaet For Det Forenklede Skattesystemet
Video: Scatman (ski-ba-bop-ba-dop-bop) Official Video HD - Scatman John 2024, Kan
Anonim

Individuelle gründere og selskaper som bruker det forenklede beskatningssystemet, må fylle ut passende erklæring. Den utfylte erklæringen med den nødvendige pakken med dokumenter vedlagt må sendes til skattekontoret for skattebetaleren.

Hvordan fylle ut erklæringsskjemaet for det forenklede skattesystemet
Hvordan fylle ut erklæringsskjemaet for det forenklede skattesystemet

Det er nødvendig

  • - erklæringsskjema for det forenklede skattesystemet;
  • - dokumenter fra foretaket;
  • - regnskap;
  • - kalkulator;
  • - en penn;
  • - Russlands skatteregler.

Bruksanvisning

Trinn 1

Denne erklæringen består av tre ark. Angi identifikasjonsnummeret på skattebetaleren og koden til årsaken til registreringen på hver av dem. På tittelsiden skriver du inn skatteperiodekoden, som for en erklæring under det forenklede skattesystemet er et kvart, et halvt år, ni måneder og et år. Skriv koden til skatteetaten, som tilsvarer koden til skattekontoret på stedet for foretaket eller bostedet til en person, når OPF for selskapet er en individuell gründer.

Steg 2

Angi organisasjonens navn i samsvar med de grunnleggende dokumentene eller etternavnet, fornavnet, patronymet til en person i samsvar med et identitetsdokument, hvis den juridiske formen for foretaket er en individuell entreprenør. Angi koden for typen økonomisk aktivitet i samsvar med All-Russian Classifier of Typer of Economic Activity. Skriv firmaets kontakttelefonnummer.

Trinn 3

Skriv inn skattesatsen på det tredje arket i erklæringen, som tilsvarer 6 og 15%. Angi inntektene til selskapet ditt for denne skatteperioden. Hvis gjenstanden for beskatning er utgifter, angir du utgiftsbeløpet. Beregn skattegrunnlaget. Hvis gjenstanden for beskatning er inntekt, vil skattegrunnlaget være lik linje 210, hvis skatten er gjenstand for utgifter, vil skattegrunnlaget være lik differansen mellom linje 210 og 220. Skattebeløpet vil bli oppnådd ved multiplisere skattegrunnlaget med skattesatsen.

Trinn 4

Angi mengden forsikringspremier som er betalt for denne skatteperioden, noe som reduserer skatten, men ikke mer enn 50%. På den andre siden av erklæringen angir du forskuddsbeløpet beregnet som skal betales for første kvartal, forskuddsbeløpet beregnet som skal betales for de seks månedene, med tanke på forskuddet for første kvartal, forskuddsbeløpet beregnet for å bli betalt i ni måneder, med tanke på forskuddet for de seks månedene.

Trinn 5

Avhengig av det valgte beskatningsobjektet, angir du skatten som skal betales til budsjettet. Skriv ut den utfylte erklæringen, legg ved årsregnskapet for en bestemt skatteperiode og send den til skattekontoret.

Anbefalt: