Hvordan Få En Administrerende Direktør

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få En Administrerende Direktør
Hvordan Få En Administrerende Direktør

Video: Hvordan Få En Administrerende Direktør

Video: Hvordan Få En Administrerende Direktør
Video: Hvordan ser fremtiden ud for det danske arbejdsmarked? Small Great Nation-konference 2021 2024, April
Anonim

I samsvar med loven må en juridisk enhet av enhver form for eierskap, det være seg en CJSC, OJSC eller individuell entreprenør, registrere seg for skattemessige formål på adressen som er angitt som juridisk enhet. Ved registrering registreres et foretak i Unified State Register of Legal Entities (USRLE), som blant annet angir organisasjonens parametere og dets generaldirektør. I tilfelle endring innen tre dager, må endringer gjøres i Unified State Register of Legal Entities. Hva skal til for å få en administrerende direktør?

Hvordan få en administrerende direktør
Hvordan få en administrerende direktør

Bruksanvisning

Trinn 1

Forbered en pakke med dokumenter som kreves for registrering av administrerende direktør. Den må inneholde protokollen eller avgjørelsen fra generalforsamlingen om utnevnelse av generaldirektøren, som må være undertegnet av alle deltakere eller bare av møteleder og sekretær. Legg også til protokollen en kopi av generaldirektørens pass, en kopi av et utdrag fra de inngående dokumentene som viser informasjon om selskapet, dets grunnleggere og generaldirektøren; en kopi av vedtaket eller protokollen om etablering av et foretak, en kopi av vedtektene til foretaket.

Steg 2

Skriv til den registrerende myndigheten en søknad med en forespørsel om å registrere selskapet ditt i Unified State Register of Legal Entities.

Trinn 3

Alle innsendte kopier av dokumenter sammen med søknaden må bekreftes av en notarius. Vær oppmerksom på at notaren er forpliktet til å be deg om alle originaler av konstituerende dokumenter og alle tildelingssertifikater for TIN / KPP, GRN, OGRN og andre. Sjekk med notarius på forhånd hvilke dokumenter han trenger.

Trinn 4

Ta pakken med dokumenter sammen med et følgebrev til skattemyndigheten, og etter at selskapet er registrert og et utdrag fra Unified State Register of Legal Entities er mottatt, vil dets generaldirektør få offisiell status.

Anbefalt: