Hvordan Bestemme Lønn

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bestemme Lønn
Hvordan Bestemme Lønn

Video: Hvordan Bestemme Lønn

Video: Hvordan Bestemme Lønn
Video: Lønnssamtalen - Hva skal til for at du skal få høyere lønn? 2024, April
Anonim

Beregningen av lønnen avhenger direkte av hvor mye midler som er godkjent av selskapets estimat. Formelen for å bestemme lønn tar hensyn til den beregnede tariffstandarden for hver ansatt i selskapet, regulert i inneværende regnskapsår. Du trenger data om det totale lønnsbeløpet, det totale antall arbeidstimer, om antall ansatte.

Hvordan bestemme lønn
Hvordan bestemme lønn

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem lønnen som det viktigste kriteriet i planleggingen av lønn til ansatte. Tross alt gjenspeiler den totale verdien den totale mengden finansielle eiendeler i selskapet ditt.

Steg 2

Bygg en struktur for betaling av monetære ressurser. Velg flere kategorier lønnsmidler for dette formålet.

Trinn 3

Beregn det månedlige fondet ved å legge sammen de totale indikatorene for det daglige lønnsfondet og tilleggsutbetalinger knyttet til ikke-arbeidende og ferieturer til jobb. Dette inkluderer også ferie, sykefravær og etterlønn.

Trinn 4

Du mottar fondet neste dag ved å oppsummere timelønnsfondet og tilleggsutbetalinger knyttet til pauser mellom skift.

Trinn 5

Til slutt beregnes timelønnen med utgangspunkt i utbetalingsrentefondet. For å gjøre dette må du bestemme indikatoren for lønnen som utbetales til den ansatte i samsvar med en viss sats. Legg denne verdien til mengden tilleggsbetalinger for arbeidstiden. Formelen inkluderer nattevakter og godkjente bonusinsentiver.

Trinn 6

Ved å analysere, planlegge og definere fremtidige indikatorer for lønnsfond, vil du beregne indeks og standardkoeffisient for gjennomsnittlig månedlig, daglig gjennomsnitt og gjennomsnittlig timeverdi av ansattes lønn.

Trinn 7

Hvis du trenger å finne ut lønnen, som beregnes per en ansatt i selskapet i gjennomsnitt per måned, så ta det totale månedslønnsfondet som grunnlag. Del den med gjennomsnittlig antall ansatte.

Trinn 8

For å få gjennomsnittlig dagslønn, del den daglige lønnsregningen på tiden arbeidstakere jobbet. Hvis det er behov for å ta ut verdien av gjennomsnittlig timelønn, kan du dele det totale timelønnsfondet med antall arbeidte timer.

Anbefalt: