Hvordan Beregner Jeg Barsel Uavhengig?

Hvordan Beregner Jeg Barsel Uavhengig?
Hvordan Beregner Jeg Barsel Uavhengig?

Video: Hvordan Beregner Jeg Barsel Uavhengig?

Video: Hvordan Beregner Jeg Barsel Uavhengig?
Video: МАЛЬДИВЫ, которые в самое сердце. Большой выпуск. 4K 2024, Kan
Anonim

Mange mødre som venter på etterfylling i familien, tenker på hvordan de skal beregne fødselspenger. Svangerskap er en engangsfordel gitt til gravide kvinner. Det er ikke vanskelig å beregne fødselsstørrelsen uavhengig av hverandre.

Hvordan beregner jeg barsel uavhengig?
Hvordan beregner jeg barsel uavhengig?

Det er nødvendig å ta hensyn til at det i 2013 ble vedtatt en ny beregning av fødselspermisjon. Hvis inntektene i 12 måneder tidligere, når vi beregnet, ble tatt i betraktning, tas nå inntekten for de siste 2 årene i betraktning. Det er nødvendig å legge opp lønn de siste 2 årene, legge til alle bonuser, ytelser og sykefravær og dele det mottatte beløpet på 730. Den resulterende gjennomsnittslønnen må multipliseres med sykedager i kalenderen, og resultatet er fødselsbeløpet.

Ikke bekymre deg hvis du har jobbet for forskjellige arbeidsgivere de siste to årene. Gjennomsnittslønnen kan bekreftes av et sertifikat i form av 2 personlige inntektsskatt. Hvis du har jobbet to steder samtidig de siste årene, må du lage en godtgjørelse for hvert arbeidssted.

La oss vurdere det enkleste eksempelet på å beregne barsel. La oss si at du har mottatt en lønn på 630 000 rubler de siste 2 årene. Dette beløpet må deles med 730, noe som resulterer i 863 rubler - den gjennomsnittlige daglige inntjeningen. Deretter må du multiplisere 863 rubler med antall sykedager for graviditet og fødsel.

Anbefalt: