Hvilke Dokumenter Som Trengs For Salg Av Kjøtt

Innholdsfortegnelse:

Hvilke Dokumenter Som Trengs For Salg Av Kjøtt
Hvilke Dokumenter Som Trengs For Salg Av Kjøtt

Video: Hvilke Dokumenter Som Trengs For Salg Av Kjøtt

Video: Hvilke Dokumenter Som Trengs For Salg Av Kjøtt
Video: Jeg jobber på Private Museum for the Rich and Famous. Skrekkhistorier. Skrekk. 2024, April
Anonim

Matvarekategorien er en gruppe produkter med økt risiko, siden en person kan ta alvorlig skade og skade kroppen ved å innta mat av lav kvalitet. Unnlatelse av å overholde normene som er fastsatt av staten, kan en gründer som driver med kjøtthandel også "komme" på en ganske alvorlig bot. Så hvilke dokumenter er nødvendig for å utføre slike aktiviteter?

Hvilke dokumenter som trengs for salg av kjøtt
Hvilke dokumenter som trengs for salg av kjøtt

Bruksanvisning

Trinn 1

Kjøttprodukter er matvarer som det stilles spesielle og svært strenge krav til, og bøtene for manglende overholdelse er veldig høye, og en gründer kan til og med miste lisens til å handle med kjøtt. Det primære settet med dokumenter: selve selve næringsmiddellisensen, en generell tillatelse for økonomiske aktiviteter og et tillatelsesbevis fra SES-tjenesten. For å få det første papiret, må du kontakte lisensieringskammeret, som har filialer i hver by. Men du bør vite at å skaffe tillatelse er en ganske lang prosess og kan ta et helt år, og det kreves et stort antall papirer fra en gründer.

Steg 2

I lisensieringskammeret vil entreprenøren definitivt bli bedt om en søknad fullført i foreskrevet form (ikke glem foreløpig godkjenning i den lokale kommunen), en kopi av registreringen av en juridisk enhet (vanligvis en individuell gründer eller LLC), kopier av selskapets bestanddokumenter med notarisering. Det bør også huskes at en søknad om lisens bare må signeres av eieren av selskapet. Etter skjønn fra personalet og ledelsen i Lisensieringskammeret, kan andre dokumenter også bli bedt om fra deg.

Trinn 3

Det er også fullt mulig å kreve fremvisning av et originalt sertifikat mottatt fra skatteetaten og om faktumet til gründerregistreringen. Hvis du allerede har noen aksjer eller råvarer for fremtidig handel til din disposisjon, må du også skaffe deg et prioritetssertifikat fra den territoriale avdelingen Rospotrebnadzor. I fremtiden, i samsvar med de etablerte lovgivningsnormene, må en slik tillatelse innhentes for hver batch med produkter.

Trinn 4

Når det gjelder dokumentasjonen for implementering av privat gründeraktivitet, bør du søke om det til kontoret til et eller annet administrativt distrikt på det territoriet handelsstedet ligger. Dessuten er å skaffe en slik tillatelse engangs. Hvis du før det solgte kjøttprodukter som ikke var av din egen produksjon og allerede har mottatt slike dokumenter, trenger du ikke å gå gjennom denne prosedyren igjen.

Anbefalt: