Hvordan Legge Inn Kostnader I 1s

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Legge Inn Kostnader I 1s
Hvordan Legge Inn Kostnader I 1s

Video: Hvordan Legge Inn Kostnader I 1s

Video: Hvordan Legge Inn Kostnader I 1s
Video: Вебинар «1С:Управление холдингом. Валютный контроль» 2024, April
Anonim

1C-programvarepakken er populær blant regnskapsarbeidere på grunn av den relative brukervennligheten, tilgjengeligheten og bredden av operasjonene den tillater å utføre. Så i 1C belastes lønn for bestemte tidsperioder.

Hvordan legge inn kostnader i 1s
Hvordan legge inn kostnader i 1s

Bruksanvisning

Trinn 1

For å beregne lønn brukes følgende typer dokumenter i 1C-programmet: lønn i henhold til timeliste eller beløp, lønn til en ansatt eller brigade, samt en fraktbrev.

Steg 2

Evaluer først de betalte stillingene, fordi programmet automatisk erstatter en bestemt kostnadsfaktura for en bestemt stilling på en månedlig basis, som vanligvis forblir konstant når du jobber i en bedrift eller organisasjon.

Trinn 3

Alle stillinger tilhører visse avdelinger, derfor har programmet en konto som standard, ifølge hvilke midler blir avskrevet til avdelingen. For å gjøre det lettere å beregne, kan du bare velge den ansatte og hans stilling, og programmet vil uavhengig velge riktig konto for ham. Dette fungerer imidlertid bare når lønn blir utbetalt i henhold til et timeliste eller beløp.

Trinn 4

Det er ofte tilfeller der arbeidskostnader er inkludert i kostnaden for en bestemt eiendel. Så slike eiendeler kan tilskrives kostnadene ved å utføre visse tjenester til tredjepartsorganisasjoner, transport av visse materialer, større reparasjoner av visse bygninger osv. I slike tilfeller bruker du dokumenter som lønn til en ansatt, brigade og fraktbrev, som gjør det mulig for regnskapsføreren å velge en bestemt konto for å avskrive arbeidskostnadene.

Trinn 5

Vurder metoden for beregning av lønn når du bruker dokumentet "tabelllønn". Øverst i dokumentet fyller du ut dataene i kolonnen "opptjeningsdato" og "lønnspost". I tabellen fyller du ut kolonnene med navnet, stillingen til den ansatte, angir betalingsmåten - lønn eller tariff, pris per arbeidsenhet, antall per måned og lønnsbeløpet.

Trinn 6

For å lette arbeidet kan disse kolonnene "timelønnslønn" legges inn automatisk ved å klikke på "legg til" -knappen. Det er bare nødvendig å velge riktig vare for å legge til - legg til "i henhold til rapportkort, lønn eller tariff."

Trinn 7

Videre, på kortet til en person, legger programmet automatisk ned månedslønnen, som deretter multipliseres med antall dager som faktisk har jobbet, hvoretter tallet som blir oppdelt divideres med antall arbeidsdager i den nåværende måneden. Resultatet vises i "beløp" -kolonnen, som angir månedslønnen til denne personen i periodiseringen.

Trinn 8

Denne delen av programmet kan også brukes ved beregning av sykefravær, ferie og kompensasjon for ubrukte feriedager.

Anbefalt: