Hvordan Beregne Kredittperioden

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Beregne Kredittperioden
Hvordan Beregne Kredittperioden

Video: Hvordan Beregne Kredittperioden

Video: Hvordan Beregne Kredittperioden
Video: Hvordan integrere ProMed, C Corpus og ExorLive 2024, Kan
Anonim

Når du får et lån, er det viktig å vite hvor lang tid det vil ta deg å stenge lånebeløpet med alle renter påløpt på dette beløpet i henhold til låneprogrammet du har valgt. Det er forskjellige muligheter for å beregne kredittperioden.

Hvordan beregne kredittperioden
Hvordan beregne kredittperioden

Det er nødvendig

bankprogrammer

Bruksanvisning

Trinn 1

Ganske ofte fører ønsket om å kjøpe en virkelig kostbar ting: en leilighet, en bil, dyrt utstyr, til behovet for å ta en del av pengene på kreditt i en bankstruktur. For at lånebetalinger ikke skal bli en uutholdelig belastning for deg, må du på forhånd klart bestemme hvor lenge du faktisk vil kunne betale ned den resulterende gjelden, og hvilke månedlige utbetalinger som kreves for dette. Siden forskjellige banker tilbyr litt forskjellige utlånsvilkår, velger du først en bank og et låneprogram.

Steg 2

For å beregne kredittperioden din, kontakt spesialisten til den valgte banken direkte. De har standard beregningsprogrammer for hvert bankprodukt, så du vil finne ut informasjon om tilbakebetalingstid på lånet ditt ganske raskt.

Trinn 3

Hvis du besøker en bank for øyeblikket er upraktisk for deg, bruk et program på bankenes nettsteder som kalles en universell lånekalkulator. Dette programmet lar deg beregne både livrente og differensierte betalinger for ulike låneprogrammer (pantelån, billån, lån til presserende behov) og er unikt for hver type utlån i en gitt bank.

Trinn 4

For å komme i gang, gå til nettstedet til den valgte banken og les nærmere om vilkårene for lånetypen du er interessert i. Velg deretter universell lånekalkulator og skriv inn de numeriske verdiene som kreves for beregningen.

Trinn 5

De er forskjellige for hver type utlån.

Boliglån:

- estimert kostnad for den ervervede boligen

- prosentandel av forskuddsbetalingen;

- låntakers alder;

- mengden månedlig inntekt.

Billån:

- den kjøpte bilen;

- kostnaden for en bil i lånets valuta;

- størrelsen på den første betalingen;

- ønsket låneperiode.

Eventuelle mål:

- lånevaluta;

- størrelsen på lånebeløpet;

- ønsket låneperiode.

Trinn 6

Resultatet av beregningen blir det månedlige betalingsbeløpet. Hvis det ikke passer deg, kan du endre originaldataene til du mottar det nødvendige beløpet. Nå ser du reelle data, inkludert kredittperioden.

Anbefalt: