Hvordan Beregne Graviditetsfordelen Din I

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Beregne Graviditetsfordelen Din I
Hvordan Beregne Graviditetsfordelen Din I

Video: Hvordan Beregne Graviditetsfordelen Din I

Video: Hvordan Beregne Graviditetsfordelen Din I
Video: Токовое сопротивление электрических проводов - эксперимент 2024, Kan
Anonim

Alle kvinner med helseforsikring er berettiget til graviditetsfordeler. Graviditetsgodtgjørelsen er 70 kalenderdager for normale graviditeter og 84 kalenderdager for multisvangerskap. Kvoten betales av offentlige midler, men den telles og utstedes av selskapet der du jobber. Fra 1. januar 2011 beregnes godtgjørelsen på grunnlag av gjennomsnittsopptjeningen i 24 måneder. Minimumsbeløpet på ytelsen kan ikke være lavere enn minstelønnen. Minstelønnen er 4330 pluss den regionale koeffisienten. Maksimumsgrensen for utbetaling av ytelser siden 2011 var 415 000 rubler.

Hvordan beregne graviditetsgodtgjørelsen
Hvordan beregne graviditetsgodtgjørelsen

Bruksanvisning

Trinn 1

For å beregne beløpet på fødselspengene, må du legge sammen inntektene dine i 24 måneder og dele den med 730. Dette vil være beløpet som blir utbetalt til deg på en dag. Sykefravær ved beregning av totalinntekt i 24 måneder kastes fra beregningsbeløpet. Nå beløpet du fikk på betalingsdagen, multipliser med 70 eller 84, avhengig av om graviditeten er normal eller flere. Hvis du jobber i flere jobber, bør graviditetsfordelen betales til deg i alle jobber, det viktigste er at det totale beløpet ikke overstiger 415 tusen rubler.

Steg 2

Hvis du ikke har mer enn 6 måneders arbeidserfaring, utbetales godtgjørelsen basert på minstelønnen. Det vil si å legge til 4330 til summen av den regionale koeffisienten, som er gitt i ditt område. Dette er beløpet på ytelsen for en kalendermåned.

Trinn 3

Kvinner som studerer i utdanningsinstitusjoner får utbetalt en godtgjørelse på stipend som er gitt av denne utdanningsinstitusjonen.

Trinn 4

For kvinner hvis virksomheter er avviklet og har status som arbeidsledige, beregnes ytelsen til 374,62 per måned.

Trinn 5

Hvis du registrerte deg for graviditet tidlig, vil du motta en ekstra engangsfradrag 438, 87 basert på attest fra legen din. For å gjøre dette må du registrere deg før 12 ukers graviditet.

Anbefalt: