Hva Er FSSP

Innholdsfortegnelse:

Hva Er FSSP
Hva Er FSSP

Video: Hva Er FSSP

Video: Hva Er FSSP
Video: Как я причесал... Российскую Федерацию. 2024, Kan
Anonim

Avkodingen av forkortelsen FSSP er enkel: Federal Bailiff Service. Til tross for den ganske vanlige forkortelsen, er det imidlertid få som vet hva denne tjenesten er og hva den gjør. Du bør ikke forsømme denne kunnskapen, for når som helst kan du møte et problem, hvis løsning bare er underlagt denne tjenesten.

Hva er FSSP
Hva er FSSP

FSSP - fienden til skyldnere nr. 1

Federal Bailiff Service er et føderalt statlig organ som tilhører den utøvende grenen av regjeringen. Systemet med underavdelingene kontrollerer domstolenes virksomhet, samt håndhever deres avgjørelser om eiendomsspørsmål. I samsvar med denne typen aktiviteter tildeler FSSP namsmenn som sikrer virksomheten til domstoler og namsmenn-eksekutører.

Den første gruppen av namsmenn utfører eksepsjonelle oppgaver innen visse juridiske prosesser og kommuniserer ikke direkte med innbyggerne. Den andre gruppen av namsmenn samhandler tvert imot kontinuerlig med innbyggerne, siden det er de som er engasjert i gjennomføring av tvangsforhandlinger i tilfeller av ulike sivile lovbrudd.

Hva er tvangsfullbyrdelsesprosedyrer?

Rettsmøtene er over, avgjørelsen er tatt, henrettelsesskrivelsen går til en av avdelingene i UFSSP (Office of the Federal Bailiff Service i byen, distriktet osv.). Videre er det igangsettelse av tvangsfullbyrdelsesprosedyrer, som er et kompleks av handlinger fra fogderne til eksekutorene med sikte på håndhevelse av rettsavgjørelsen.

Hvordan utføres innsamlingen av tvangsfullbyrdelsesprosedyrer?

Som hovedregel har skyldneren 5 dager etter iverksettelse av tvangsforhandlinger til å betale ned gjeld på frivillig basis. Hvis skyldneren ikke ønsket å betale gjelden på frivillig basis, begynner namsmannen å utføre følgende handlinger og realisere sine direkte funksjoner:

  1. Søk og påfølgende beslag av eiendom. Eiendommen beslaglagt på dette stadiet er leiligheter, hus, tomter eller noen kjøretøyer, det vil si eiendom. Det skal bemerkes at namsmannen ikke har rett til å utestenge skyldnerens bolig hvis det er den eneste eiendelen. Hvis skyldneren ikke har eiendom, fortsetter han til neste trinn i tvangsfullbyrdelsen.
  2. Arrestasjon av bankkontoer. Fogden søker bankene om å lete etter skyldnerens sett og deres påfølgende arrestasjon. Beslaget kan pålegges hele kontoen eller en del av den, avhengig av gjeldens størrelse.
  3. Anke til skyldnerens arbeidsgiver. Namsmannen kan avskrive en del av lønnen for å betale gjelden, men størrelsen bør ikke overstige 50% (i unntakstilfeller - 70%) av den totale lønnen. For eksempel for underholdsbidrag i samsvar med nr. 1 i art. 81 av RF IC fra skyldner har rett til å avskrive: for ett barn - 1/4 del av lønnen, for to - 1/3 del, for tre - 1/2 del.
  4. Arrestasjon av fast eiendom. Den siste muligheten for namsmannen til å kreve inn gjelden er å dra til skyldnerboligen og beskrive eiendommen sin for å bli arrestert senere. Fra klokka 06.00 til 22.00 har namsmennene-eksekutører rett til fritt å gå inn i skyldnerens hjem for å arrestere eiendommen der. Det skal bemerkes at matvarer, personlige eiendeler (tannbørste, klær osv.), Statlige tildelinger, inntektskilder til skyldner (husdyr) ikke kan arresteres.

Hvis skyldneren ikke er i stand til å tvangsinnbetale gjelden sin, skal namsmannen gi en beslutning om å avslutte tvangsfullbyrdelsen for umuligheten av innkreving.

Dermed deltar den føderale namsmannstjenesten direkte i gjenopprettingen av innskrenkede rettigheter for innbyggerne, og realiserer gjennom sin virksomhet rettferdighetsprinsippet. Husk at du alltid kan unngå utelukkelse. For å gjøre dette må du finne ut på namsmennens offisielle nettside om du har gjeld.

Anbefalt: