Hvordan Sende Inn En Erklæring

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sende Inn En Erklæring
Hvordan Sende Inn En Erklæring

Video: Hvordan Sende Inn En Erklæring

Video: Hvordan Sende Inn En Erklæring
Video: Deklarera! Hur gör man? Var lämnar man in deklarationen? 2024, April
Anonim

En selvangivelse kan leveres på flere måter. En av de mest praktiske er å sende en erklæring via post. Dette vil spare deg for unødvendig å løpe rundt og spare både tid og skattemyndighetens tid.

Hvordan sende inn en erklæring
Hvordan sende inn en erklæring

Bruksanvisning

Trinn 1

For å sende en selvangivelse, må du bare bruke posttjenester som er lisensiert til å delta i den aktuelle typen aktivitet.

Steg 2

Du bør sende erklæringen som et registrert element mens du lager en oversikt over vedlegget. Det vil si at avsenderen skal ha en kvittering og en oversikt over vedlegget med postens ansattes forseglinger eller frimerker, gitt av postreglene. Datoen for utsendelse må oppgis. Den innsendte erklæringen må være oppgitt i oversikten over vedlegget.

Trinn 3

Erklæringen må sendes nøyaktig til inspeksjonens postadresse, som skattebetaleren må rapportere om og fylles ut i sin helhet og i samsvar med de etablerte normene med segl og / eller underskrifter.

Trinn 4

Hvis skatteetaten godtar erklæringen, blir datoen for innlevering automatisk datoen for innlevering av erklæringen. Hvis erklæringen ikke godtas, sendes tilsvarende melding til skattebetaleren med anbefalt post.

Trinn 5

Leseren kan ha et ganske rimelig spørsmål: hvorfor, når man personlig sender inn en selvangivelse, blir det lagt så mye vekt på bekreftelsen på overgivelsens identitet og autoritet, mens erklæringen kan sendes med post av hvem som helst? Det er vanskelig å svare på, men en slik paradoksal situasjon finner sted.

Trinn 6

Men samtidig at det å sende en selvangivelse med post er en veldig praktisk måte å sende den inn, er mange skattebetalere veldig skeptiske til den. De mener at tilfellene av tap av erklæring i denne saken øker, både midlertidig og permanent. Selvfølgelig, hvis du har alle dokumentene for innlevering av erklæringen, vil skattebetaleren bevise sin sak. Men før det kan skattemyndighetene ødelegge blodet hans ved å iverksette tiltak for å blokkere skattebetalernes nåværende regnskap. Dette er en av de vanligste sanksjonene som skattemyndighetene pålegger for manglende innlevering av selvangivelse.

Anbefalt: