Hvordan Beregne Høytider

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Beregne Høytider
Hvordan Beregne Høytider

Video: Hvordan Beregne Høytider

Video: Hvordan Beregne Høytider
Video: Avslører hemmeligheten bak denne detaljen 2024, April
Anonim

Ferier er spesifisert i artikkel nr. 112 i den russiske føderasjonens arbeidskode. Uansett om de faller etter planen eller arbeidsgiveren tiltrekker seg å jobbe for produksjonsbehov, bør de få betalt dobbelt eller få en ekstra hviledag. Dette er indikert av artikkel 153 i den russiske føderasjonens arbeidskode.

Hvordan beregne høytider
Hvordan beregne høytider

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis en ansatt ikke jobber etter tidsplanen, er det mulig å involvere ham i arbeid på høytider bare med skriftlig samtykke. Betal dobbel gjennomsnittlig dagslønn eller lønnssats. Hvis en ansatt ønsker å motta en ekstra fridag i stedet for dobbelt betaling, bør betaling for ferien skje med et enkelt beløp av gjennomsnittlig dagslønn eller timelønnssats.

Steg 2

De ansatte som jobber med en glideplan, må også betale dobbelt så mye lønnen som de får eller få en ekstra fridag.

Trinn 3

Arbeidere som arbeider fra produksjonen, skal få betalt dobbelt så mye produksjon som singel og få en ekstra hviledag.

Trinn 4

Hvis en ansatt mottar lønn og ikke var involvert i arbeid på helligdager, men hvilte, reduseres ikke lønnen. Når du jobber på ferie, skal beregningen gjøres ved å dele lønnen med det faktiske antall arbeidsdager i en måned og multiplisere med to. Eller del lønnen med det faktiske antall arbeidte timer i en måned, multipliser med antall timer på høytider, og multipliser med to. Eller gi et like stort antall ekstra hviledager. Spesielt gjelder dette januarferien, da antall arbeidsdager i en måned er betydelig mindre.

Anbefalt: