Hvordan åpne En Sveitsisk Bankkonto

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Sveitsisk Bankkonto
Hvordan åpne En Sveitsisk Bankkonto

Video: Hvordan åpne En Sveitsisk Bankkonto

Video: Hvordan åpne En Sveitsisk Bankkonto
Video: Hvordan lukke regnskapsperiode i Sumango? 2024, Kan
Anonim

Den sveitsiske banken er et symbol på pålitelighet og velstand. En sveitsisk bankkonto har vært drømmen til mange russiske forretningsmenn siden 1990-tallet. Nå kan mange flere russere åpne en konto i en sveitsisk bank enn før, selv om prosedyren er forskjellig i noen vanskelige øyeblikk.

Hvordan åpne en sveitsisk bankkonto
Hvordan åpne en sveitsisk bankkonto

Bruksanvisning

Trinn 1

Sveitsiske banker sjekker omdømmet til potensielle kunder veldig nøye. Det stilles alvorlige krav til potensielle kunder - både når det gjelder deres personlighet og med hensyn til hvor mye penger som må investeres. Kildene til disse midlene blir også veldig seriøst kontrollert.

Steg 2

Det første du må gjøre for å åpne en konto i en sveitsisk bank, er å gå til skattekontoret på bostedet ditt og få tillatelse til å åpne en konto. Denne fullmakten må sendes til en sveitsisk bank. Som svar vil banken sende en kvittering for betaling for å åpne en konto og en liste over dokumenter som må leveres. Dokumentlistene kan variere avhengig av banken.

Trinn 3

Som regel vil det være nødvendig å oppgi følgende dokumenter:

1. kopier av passet (alle sider, med oversettelse).

2. dokumenter som bekrefter lovligheten av inntekten din (sertifikat fra arbeidsstedet, dokumenter som bekrefter kjøp og salg av fast eiendom, verdipapirer, kommersielle kontrakter med motparter, etc.). Disse dokumentene må også oversettes.

I tillegg til alt dette, er det også bra å gi tilbakemelding om deg fra din forretningspartner eller bekjent som allerede har en konto i denne banken.

Trinn 4

Etter å ha mottatt dokumentene, vil den sveitsiske banken starte prosedyren for due diligence - dette er navnet på den juridiske verifiseringen av dokumenter. Bare de som klarer det, åpner en konto. Du kan mislykkes i denne kontrollen av forskjellige grunner - alt avhenger av banken. For eksempel kan sveitsiske bankfolk bli skremt av et lite beløp på kontoen din, for mange småkontotransaksjoner osv.

Trinn 5

For å åpne en konto i en sveitsisk bank, må du betale et sted rundt 500 euro. Innskuddsbeløpet som klienten må gjøre på kontoen, varierer avhengig av bank og kan være opptil en halv million euro. Imidlertid fremmer de fleste banker fremdeles mer beskjedne krav. Rentene på innskudd er også forskjellige fra 3% til 15% per år.

Anbefalt: