Hvordan åpne En Bankkonto For Individuelle Gründere

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Bankkonto For Individuelle Gründere
Hvordan åpne En Bankkonto For Individuelle Gründere

Video: Hvordan åpne En Bankkonto For Individuelle Gründere

Video: Hvordan åpne En Bankkonto For Individuelle Gründere
Video: Hvordan åpne konto i bedriftsnettbanken 2024, April
Anonim

Enhver organisasjon som er en juridisk enhet må ha en nåværende bankkonto. Individuelle gründere er ikke juridiske enheter, så de bestemmer om de vil åpne en bankkonto eller ikke.

Hvordan åpne en bankkonto for enkeltentreprenører
Hvordan åpne en bankkonto for enkeltentreprenører

Det er nødvendig

  • - sertifikat for statsregistrering som individuell entreprenør;
  • - TIN;
  • - en notarisert kopi av passet;
  • - et brev fra statistikkavdelingen;
  • - trekke ut fra Unified State Register.

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem hvilken bank du vil åpne en brukskonto i. Vær oppmerksom på følgende punkter: kostnadene ved å åpne en konto, det månedlige beløpet for å opprettholde en konto, hastigheten på overføring av midler. Viktige faktorer når du velger en bank vil være dens beliggenhet og åpningstider. Fordi Hvis du ikke bruker elektroniske administrasjonssystemer for nåværende konto, må du sende inn betalingsoppdrag personlig til banken.

Steg 2

Attestere notarius kort i form av en bank med et utvalg av din signatur og forsegling. Hvis kontoen din administreres av noen andre enn deg, bør dette gjenspeiles på eksempelsignaturkortet. Etter at du har gitt banken hele pakken med nødvendige dokumenter, vil en avtale om oppgjør og kontanttjenester inngås mellom deg og banken. Det vil indikere kostnadene ved å åpne en løpende konto for en enkelt entreprenør, det månedlige beløpet for å opprettholde en konto. Banken vil tildele et unikt nummer til nåværende konto.

Trinn 3

Etter at du har åpnet en konto, kan du be banken om et varsel, som vil indikere alle dine nye detaljer. Du vil indikere disse tallene i kontrakter med leverandører og kundene dine for ikke-kontante overføringer av midler til kontoen din. Ikke glem å varsle skattekontoret, FSS og pensjonskassen om åpning av kontoen innen 5 dager. For for tidlig varsling kan det pålegges en bot på 5.000 rubler fra skatteinspeksjonen, fra 1000 rubler fra midler.

Anbefalt: