Hvordan Selge Det Du Produserer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Selge Det Du Produserer
Hvordan Selge Det Du Produserer

Video: Hvordan Selge Det Du Produserer

Video: Hvordan Selge Det Du Produserer
Video: ЗАГУБИЛИ ТЕХНИКУ. Станок фрезерный F2 250/TOS FA3V .Коробка скоростей , смазка ВФГ , масляный насос 2024, April
Anonim

Hvert produksjonsfirma må skaffe seg et salgsmarked. Jo flere kjøpere av produktet hennes, både grossist og detaljhandel, jo flere omsetninger har hun råd til og jo mer vil fortjenesten være. Nøkkelpunktet er målrettet søk etter kunder i de markedssektorene som er knyttet til produktet du produserer.

Hvordan selge det du produserer
Hvordan selge det du produserer

Bruksanvisning

Trinn 1

Først av alt, bestem hvilken type og mengde varer du produserer. Valget av målgruppe avhenger av hvordan du plasserer den og hvilken lenke du vil oppta i kjeden fra produkt til forbruker.

Steg 2

Definer målgruppen din. Målgruppen din er selskaper som selger produkter som er av samme type som du lager, eller lignende, eller produkter relatert til vedlikehold og service. Gjør en kort markedsanalyse, og start med din region, list opp disse selskapene.

Trinn 3

Begynn å ringe. Din oppgave er å gjøre en avtale enten på ditt territorium eller på territoriet til en potensiell klient. Førstnevnte er å foretrekke, men ikke alle klienter er villige til å ta seg tid. Utarbeid en mekanisme for å presentere fordelene med et produkt i forhold til kolleger som allerede er i salg. Husk at jo bedre du overbeviser kundene om fordelene med et produkt, jo mer villige vil de være til å selge det.

Trinn 4

Tilby kundene bonusprogrammer for selgere for vellykket produktsalg. Prøv å motivere dem til å selge produktet ditt - jo bedre det selger, jo mer vil de bestille fra deg.

Anbefalt: