Hvordan Beregne Trender

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Beregne Trender
Hvordan Beregne Trender

Video: Hvordan Beregne Trender

Video: Hvordan Beregne Trender
Video: Calculation of Trend Percentage Or Trend Analysis 2024, Mars
Anonim

For å hele tiden holde seg oppdatert på hendelser i finansmarkedet, samt å forutsi endringer i disse hendelsene, er det nødvendig å kunne spore økonomiske trender. En kompetent analyse av markedet lar deg forutsi endringer i forholdet mellom tilbud og etterspørsel, og i mange andre aspekter av finansiell aktivitet, og dette kan være til betydelig hjelp for investorer og forretningsmenn.

Hvordan beregne trender
Hvordan beregne trender

Bruksanvisning

Trinn 1

For å vurdere markedstrender, må du overvåke fall og stigninger i markedet, samt deres ensartede horisontale bevegelse, som indikerer mellomperioder, en slags pauser som er viktige for videre markedsbevegelser. Det er retningen til markedsbevegelsen som kalles en trend, og trendene er delt inn i store, sekundære og kortsiktige.

Steg 2

Hvis hovedtrenden har en periode fra seks måneder til flere år, og den langsiktige trenden ofte blir tatt i betraktning av finansanalytikere, varer den sekundære trenden ett til seks måneder, og det er ikke mindre viktig, siden det korrigerer den viktigste. Den kortsiktige trenden korrigerer gjennomsnittstrenden og er viktig for handelsmenn, ikke investorer.

Trinn 3

Den beste metoden for å studere markedstrender er å tegne en enkel trendlinje. Bruk trendlinjen til å bestemme stigningen til trenden, dens stigende og synkende linjer. Tegn en oppadgående linje under suksessivt stigende retracement nedre, og en nedadgående linje over suksessivt fallende markedstopper.

Trinn 4

Sett to punkter for hver linje den vil passere gjennom.

Trinn 5

Test trendlinjen så ofte som mulig på den virkelige tilstanden på markedet, slik at den blir mer meningsfull og mer effektiv, og resultatene er så nær som mulig den virkelige tilstanden.

Trinn 6

Tegn flere linjer på kartene - i noen tilfeller er noen linjer falske, og det er derfor nødvendig å tegne nye om og om igjen for å bestemme kortsiktige og langsiktige trender.

Anbefalt: