Hvordan Beregne Timepriser

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Beregne Timepriser
Hvordan Beregne Timepriser

Video: Hvordan Beregne Timepriser

Video: Hvordan Beregne Timepriser
Video: Timepris i handverksbedrift - price calculation carpenter 2024, April
Anonim

For å beregne tollsatsen, bør man lede av brevet fra Arbeidsdepartementet i Russland. Timelønnssatsen beregnes for nattarbeid, skiftarbeid, overtid og arbeid i helligdager eller helger.

Hvordan beregne timepriser
Hvordan beregne timepriser

Bruksanvisning

Trinn 1

For å betale for arbeid i en bestemt måned, del lønnen med antall arbeidstimer i den måneden, og du får timelønnssatsen. For eksempel, hvis en ansatt ikke har jobbet hele arbeidsmåneden, blir antall arbeidstimer faktisk multiplisert med lønnssatsen for den beregnede måneden.

Steg 2

Arbeid om natten fra klokka 22 til klokka 18 betales minst 20% høyere enn vanlig lønnssats. Selskapets lovbestemmelser kan fastsette en annen godtgjørelse for nattarbeid, men ikke mindre enn 20% mer basert på timelønnssatsen.

Trinn 3

For arbeid i helger og helligdager betales dobbelt lønnssats, eller det gis en ekstra fridag.

Trinn 4

Ofte beregner regnskapsførere den gjennomsnittlige årslønnssatsen eller den gjennomsnittlige kvartalsrenten.

Trinn 5

For å beregne den gjennomsnittlige årslønnssatsen, må lønnsbeløpet multipliseres med 12 og divideres med antall arbeidstimer i regningsåret.

Trinn 6

Hvis det er nødvendig å beregne den gjennomsnittlige kvartalsvise lønnssatsen, skal lønnslønnen multipliseres med 3 og divideres med antall arbeidstimer i faktureringsperioden.

Trinn 7

Når du betaler for behandling, blir den akkumulerte arbeidstiden i faktureringsperioden tatt i betraktning. Overtid betales kun med dobbel lønn hvis arbeidstiden til denne ansatte overstiger timene for den oppsummerte arbeidstiden i faktureringsmåneden. Det vil si at beregningen må gjøres på slutten av faktureringsperioden.

Trinn 8

Hvis en ansatt ofte reiser på sykefravær eller ikke regner ut foreskrevet mengde oppsummert tid, bør betaling gjøres basert på gjennomsnittlig timepris beregnet i 12 måneder.

Anbefalt: