Hvordan Beregne Gjennomsnittslønnen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Beregne Gjennomsnittslønnen
Hvordan Beregne Gjennomsnittslønnen

Video: Hvordan Beregne Gjennomsnittslønnen

Video: Hvordan Beregne Gjennomsnittslønnen
Video: Handicaps and Stableford 2024, Kan
Anonim

Beregningen av gjennomsnittslønn brukes til forskjellige formål. Noen vil bare beregne inntekt for seg selv, noen beregner etterlønn ved oppsigelse, og noen fyller ut et sertifikat for gjennomsnittsinntekt, som beløpet på dagpenger vil avhenge av når du registrerer deg på et lokalt arbeidssenter.

Hvordan beregne gjennomsnittslønnen
Hvordan beregne gjennomsnittslønnen

Bruksanvisning

Trinn 1

Gjennomsnittlig lønn beregnes som oftest ut fra inntekten den ansatte har mottatt de siste 12 månedene. For å beregne gjennomsnittslønnen, legg opp alle betalinger som mottas fra arbeidsgiveren i 12 måneder. De bør inneholde ulike bonuser og eventuelle godtgjørelser. Men sykefravær og ferieutbetalinger bør utelukkes fra beregningen.

Steg 2

Finn produksjonskalenderen for den siste perioden. Beregn antall dager du faktisk jobbet de siste 12 månedene. Det er mulig at de ikke kunne falle sammen med offisielle arbeidsdager, og også falle på allment aksepterte helligdager.

Trinn 3

Del lønnen din etter antall dager du har arbeidet. Resultatet blir din gjennomsnittlige daglige inntekt for den siste perioden. Hvis du trenger å beregne gjennomsnittlig månedlig inntekt, multipliserer du den daglige inntekten med antall arbeidsdager i en bestemt måned.

Trinn 4

Hvis du trenger å beregne gjennomsnittslønnen for de offisielle organene, gi nøyaktig informasjon og utføre regnskapsberegninger, kan du henvise til forskriften "På detaljene i prosedyren for beregning av gjennomsnittslønn", godkjent av regjeringen i Russland Den beskriver i detalj metoden for beregning av gjennomsnittslønnen i alle mulige tilfeller, under hensyntagen til følgende funksjoner: • Betalinger som ikke blir tatt med i beregningen

• Gjennomsnittlig daglig inntekt for ferier

• Beregning av kalenderdager i en ufullstendig bearbeidet måned

• Oppsummert regnskap for arbeidstid

• Regnskap for premier

• Fremgangsmåten for beregning av gjennomsnittsinntekt i tilfelle økning i tariffer eller lønn

• Skiftmetode for arbeid

• Ferier

Anbefalt: