Hvordan Lage Et Estimat For Tjenester

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Estimat For Tjenester
Hvordan Lage Et Estimat For Tjenester

Video: Hvordan Lage Et Estimat For Tjenester

Video: Hvordan Lage Et Estimat For Tjenester
Video: Идеальная транзитная Печь, которая отопит двухэтажный дом S=80 м.2 Ч.6 2024, April
Anonim

Tjenestene er nå gitt et bredt utvalg, og selv med et kort blikk på kataloger, løper øynene opp. Alt ser veldig fristende ut, men … Hvordan vite på forhånd hvor mye (i det minste omtrent) penger må betales for å bruke utvalgte tjenester? Det er nettopp derfor det er noe som heter budsjettering.

Hvordan lage et estimat for tjenester
Hvordan lage et estimat for tjenester

Det er nødvendig

  • - en komplett og uttømmende liste over behov som du trenger tjenester for;
  • - informasjon om priser i forskjellige firmaer som tilbyr tjenestene du trenger;
  • - informasjon om priser på materiale (i tilfelle et slikt behov for bruk) i disse firmaene og ved fritt salg;
  • - kalkulator.

Bruksanvisning

Trinn 1

Først av alt, besøk firmaene du kan stole på for dine behov, og sammenlign din erfaring med dem. Tjenesteprisene avhenger av mange grunner. Dette er både kvaliteten på materialene som brukes der, og de profesjonelle kvalitetene til spesialistene som jobber i disse firmaene. Selv miljøet i firmaet kan si mye. Hvis det er rent og interiøret er behagelig for øynene, hvis de ansatte snakker med deg med vennlige smil - indikerer alt dette at selskapet har det bra og tjenestene er populære.

Steg 2

Beskriv trinnene foran deg i trinn, og be representanten for selskapet du har valgt å estimere kostnadene for arbeidet på hvert trinn separat. Hvis denne representanten kaller deg priser uten forsinkelse, bør dette varsle deg, fordi ingen selvrespektende spesialister vil fortelle deg kostnadene for arbeidet sitt uten å undersøke alle omstendighetene der han må utføre det.

Trinn 3

Gjør ditt beste for å inkludere alle tjenestene og arbeidet du trenger i estimatet. Så at du bare må skylde på deg selv når du blir tvunget til å betale ublu priser for en "plutselig dukket opp" nødvendig tjeneste.

Trinn 4

Etter å ha sammenlignet butikk- og markedspriser - detaljhandel og grossistpriser og det endelige valget, vil du ha et estimat av de kommende kostnadene.

Anbefalt: