Hvordan Lage Et Lokalt Estimat

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Lokalt Estimat
Hvordan Lage Et Lokalt Estimat

Video: Hvordan Lage Et Lokalt Estimat

Video: Hvordan Lage Et Lokalt Estimat
Video: Делаем вентиляцию и кондиционер в квартире. #19 2024, April
Anonim

Lokalt estimat er det primære estimatdokumentet. De gjøres opp for visse typer arbeid og kostnader for hvert konstruksjonsobjekt: bygninger, strukturer, generelt stedarbeid. Grunnlaget for beregning av det lokale estimatet er omfanget av arbeidet og det nødvendige materialet, som bestemmes under utviklingen av arbeidsdokumentasjon og tegninger.

Hvordan lage et lokalt estimat
Hvordan lage et lokalt estimat

Bruksanvisning

Trinn 1

Del kostnadene som tas med i det lokale estimatet i fire grupper: konstruksjon, installasjonsarbeid, kostnadene for verktøy og utstyr og andre kostnader. Basert på arbeidskonstruksjonsdokumentasjonen, bestem det kommende arbeidsomfanget, rekkevidden og mengden av nødvendige verktøy, inventar, utstyr og møbler. Velg estimerte gjeldende standarder for inneværende periode og ta hensyn til markedsverdien av utstyr, møbler, varelager og gratispriser og tariffer for bygge- og etterbehandlingsmaterialer.

Steg 2

Bestem hvilken type arbeid estimatet skal utarbeides for: spesielle byggearbeider, rørleggerarbeid, ferdigarbeid, internt elektrisk arbeid, vertikal planlegging, innkjøp av verktøy og utstyr osv. Hvis objektet er komplekst og stort, hvis konstruksjon er delt inn i oppstartskomplekser, kan flere lokale ordninger gjøres for samme type arbeid.

Trinn 3

I hvert lokale estimat grupperer du dataene i seksjoner for individuelle strukturelle elementer i strukturen, arbeidstypen og innretningene i samsvar med den teknologiske sekvensen av arbeidet. I tillegg til byggearbeid reflekterer seksjonene arbeidet med legging av kommunikasjon, gassforsyning, ventilasjon og klimaanlegg, elektrisk arbeid, instrumentering og automatisering, anskaffelse og installasjon av teknologisk utstyr. Inndeling av anlegget i underjordiske og overjordiske deler er tillatt.

Trinn 4

Vurder direkte kostnader, faste omkostninger og estimert fortjeneste i ditt lokale estimat. I direkte kostnader inkluderer lønn til arbeidere, kostnadene ved å bruke utstyr, kostnadene ved materialer med en linjevis avkoding. Påløpe overheadkostnader og estimert fortjeneste på slutten av estimatet, etter den totale mengden direkte kostnader. For beregning av overheadkostnader, bruk overheadpriser gitt i gjeldende veiledningsdokumenter.

Anbefalt: