Hvordan Velge En EBay-selger?

Hvordan Velge En EBay-selger?
Hvordan Velge En EBay-selger?

Video: Hvordan Velge En EBay-selger?

Video: Hvordan Velge En EBay-selger?
Video: hvordan velge riktig supportleverandør? 2024, Kan
Anonim

Kjøper du ting på eBay ofte? Eller bare om å gjøre ditt første kjøp? Og faktisk, og i et annet tilfelle, vil det være nyttig for deg å lese om hvordan du velger riktig selger.

Hvordan velge en eBay-selger?
Hvordan velge en eBay-selger?

Enhver kjøper som velger en selger foretrekker et eBay-medlem med lang handelstid og den høyeste prosentandelen positive anmeldelser. Ideelt sett bør det ikke være noen negative anmeldelser i det hele tatt. Eller det er bedre at en slik avtale skjedde for en tid tilbake. Alle kan se en oversikt over estimatene for 1, 6 måneder eller et år.

Du kan også lese de siste anmeldelsene for å få en ide om selgeren. Detaljene i selgerrangeringen må gi en ærlig vurdering, da den er samlet anonymt.

Hvis du ser på kommentarene og den detaljerte vurderingen, kan du danne deg en objektiv mening om selgeren. Det anbefales å finne ut årsakene til negative anmeldelser separat. Det er ikke uvanlig å se en selger svare på en negativ anmeldelse som forklarer årsakene til problemet.

Den som selger ting har interesse i å få overveldende positive tilbakemeldinger. Tilbakemeldinger viser hvor pålitelig motparten er.

Noen som har mye salg på eBay, er ikke alltid i stand til å spore suksessen til hver transaksjon i tide. Det er to måter å svare på negativ tilbakemelding på.

Opprinnelig bør det besvares. Selgers anbefaling og kopi gir et balansert synspunkt.

Om nødvendig kan du kontakte administrasjonen. Det er strenge regler som regulerer årsakene til å slette negative anmeldelser, eBay fjerner bare støtende anmeldelser og ærekrenkelse.

Forebygging er den beste medisinen. Det anbefales å holde kontakten med kjøperen til fullføringen av transaksjonen. Det anbefales å be om tilbakemelding for å finne ut om mulige problemer. Det er bedre å løse mulige problemer før du får negativ tilbakemelding.

I 2008 endret eBay tilbakemeldingssystemet. Opprinnelig kunne medlemmer i samfunnet legge igjen gjensidig tilbakemelding. Muligheten til å gi negative tilbakemeldinger til en ulykkelig kunde skapte imidlertid problemer. Først av alt var det øye for øyeeffekt. Kjøperen gir negative tilbakemeldinger, og selgeren reagerer umiddelbart in natura.

Gjennomgangen kunne ha blitt tilbakekalt tidligere. Dette oppmuntret individuelle bidragsytere til å skremme anmeldere. Nå kan en kunde som ikke har noen kjøpshistorikk ikke gi negative tilbakemeldinger til en kunde. Detaljert brukerstatistikk er også et stort skritt fremover.

Anbefalt: