Hvordan Forberede Seg Til Sjekken

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Forberede Seg Til Sjekken
Hvordan Forberede Seg Til Sjekken

Video: Hvordan Forberede Seg Til Sjekken

Video: Hvordan Forberede Seg Til Sjekken
Video: HVORDAN FORBEREDE SEG TIL FOTBALLKAMP? 2024, Kan
Anonim

Ved hjelp av inspeksjoner blir enhver aktivitet overvåket. Alle sjekker kan deles inn i intern og ekstern. Interne revisjoner inkluderer revisjoner som foretas av foretaket for internkontroll (revisjon, revisjon). Ekstern - skatterevisjon og ekstern revisjon. De varierer også i graden av virksomhetspåvirkning.

Hvordan forberede seg til sjekken
Hvordan forberede seg til sjekken

Bruksanvisning

Trinn 1

Kontroll kan være systematisk, for eksempel produksjonskontroll av SES i næringsmiddelbedrifter, uten at det er umulig å fortsette arbeidet. I tillegg til en planlagt natur, for eksempel inspeksjoner av Rospotrebnadzor en gang hvert tredje år, som ikke direkte påvirker arbeidet, men hvis de mislykkes, truer de med ulike sanksjoner, opp til et forbud mot videreføring av aktiviteter. Derfor bør hver test tas på alvor, selv om den ved første øyekast virker ubetydelig og uviktig.

Steg 2

For å forberede deg på tilsynet, studer forskriftsdokumentene knyttet til din type aktivitet (GOST, TU, interne forskrifter og andre dokumenter). Selvfølgelig burde du ha studert dem mye tidligere, og før du sjekker innholdet deres, bør du oppdatere hukommelsen og sjekke om aktivitetene dine oppfyller alle kravene de gir.

Trinn 3

Forbered på forhånd alle nødvendige dokumenter som vil bli gjennomgått av de ansatte i inspeksjonsmyndighetene. De varierer avhengig av type sjekk: Disse kan være både dokumenter som er direkte relatert til aktivitetens spesifikasjoner (temperaturlogg i kjøleskapet, ekteskapslogg og andre), og standarddokumenter som er felles for alle bransjer (balanser, kassererapporter).

Trinn 4

Under sjekken kan du oppføre deg på forskjellige måter. Men det er bedre å samarbeide med anmelderne helt fra begynnelsen. Dette handler ikke om currying favør, men om det vanlige forretningsforholdet, som burde være ganske velvillig. Noen ganger kan du selvfølgelig bli møtt med tilfeller der korrekturleserne har en lovbruddsplan som må følges. Men i dette tilfellet, ved å gå til et møte med dem, kan du redusere de endelige sanksjonene og muligens få støtte fra inspektørene i å løse andre forretningsspørsmål.

Anbefalt: