Hvordan åpne En Bowlingklubb

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Bowlingklubb
Hvordan åpne En Bowlingklubb

Video: Hvordan åpne En Bowlingklubb

Video: Hvordan åpne En Bowlingklubb
Video: Din egen bowlingskola 2024, Kan
Anonim

Bowling er en av de vanligste fritidsaktivitetene, spesielt i storbyer. Dette er en ganske dyr form for underholdning, så det gir eierne av etablissementer en god, stabil inntekt.

Hvordan åpne en bowlingklubb
Hvordan åpne en bowlingklubb

Bruksanvisning

Trinn 1

Når du åpner din egen bowlingklubb, på første trinn, er det viktigste problemet å finne egnede lokaler. Bowlingklubben må oppfylle strenge krav, maskinrommene må være utstyrt med god lydisolasjon, i tillegg krever det spesielle med bowlingbanen en romslig hall, for eksempel vil installasjon av 10 baner kreve et areal på 1,5 tusen kvadratmeter. Som regel er det veldig vanskelig å finne et stort gratis lokale innenfor bygrensene, så beslutningen kan være å kjøpe en eksisterende virksomhet. En annen løsning er å leie plass i store kjøpesentre, som ofte brukes til å organisere familieunderholdning.

Steg 2

Deretter må du utstyre lokalene med nødvendig utstyr. Organiseringen av en bowlinghall krever en større revisjon med installasjon av bowlingmaskiner, ballretursystemer, baner og automatiserte scoringssystemer. I Russland blir det i dette tilfellet vanligvis gitt dyrt amerikansk utstyr, hvor prisen på et sett kan nå 40 tusen dollar. Klubber med 10 eller flere baner anses å være de mest lønnsomme, mens et jevnt antall baner er mer lønnsomt fordi mange kontroller betjener to spor samtidig.

Trinn 3

En bowlingklubb kan ikke bare være begrenset til ballbaner, som ethvert underholdningsanlegg, den må tilby restauranttjenester eller i det minste være utstyrt med en bar. Tilstedeværelsen av biljardbord kan også gi klubben ekstra fortjeneste.

Trinn 4

Generelt er den opprinnelige kostnaden for å starte en bowlinghall veldig høy. Avhengig av antall spor og tilgjengeligheten av relaterte tjenester, kan de nå $ 3 millioner. Imidlertid, med riktig tilnærming til virksomheten og kompetent ledelse, kan alle kostnader tilbakebetales på et år.

Anbefalt: