Hvordan åpne Et Gymsal

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Et Gymsal
Hvordan åpne Et Gymsal

Video: Hvordan åpne Et Gymsal

Video: Hvordan åpne Et Gymsal
Video: Roma and Diana - Collection of the best Challenges for kids 2024, April
Anonim

I dag vil du ikke overraske noen med en slik utdanningsinstitusjon som et gymsal. Imidlertid står skolene, på grunnlag av hvilke gymsaler vanligvis åpnes, for øyeblikket overfor høyere krav enn for eksempel for 15-20 år siden.

Hvordan åpne et gymsal
Hvordan åpne et gymsal

Bruksanvisning

Trinn 1

Gjør et møte med skolens pedagogiske team og inviter lærere til å delta i utviklingen av charteret for det fremtidige gymnasiet, samt nye utdanningsprogrammer, og ta hensyn til alle moderne krav til utdanning og profilen der den nylig organiserte utdanningsinstitusjonen vil spesialisere seg. Utvikle en plan for det vitenskapelige arbeidet til gymsalen.

Steg 2

Kontakt Institutt for utdanning med referatet fra møtet til det pedagogiske teamet og informer administrasjonen om den kommende omorganiseringen av utdanningsinstitusjonen. Sjekk alle standardene for dannelsen av en slik institusjon (for eksempel bemanning, opptaksvilkår, klassestørrelse, arbeidsmengde osv.). Enig med avdelingen alle kostnadene for materiell og teknisk utstyr for pedagogisk og vitenskapelig arbeid.

Trinn 3

Gjennomføre et nytt lærermøte med medlemmer av foreldrekomiteen og representanter fra Institutt for utdanning. Fortell oss om hva det er planlagt å gjøre for å gjøre skolen om til et gymsal. Lytt til forslag og innvendinger. Be lærere å delta i utviklingen av læreplanen til gymsalen, og ta hensyn til alle standarder, samt mulige forslag for å inkludere flere akademiske disipliner i planen. Kunngjør den kommende re-sertifiseringen av lærere.

Trinn 4

Sertifiser lærere på nytt. Basert på resultatene, lag en ny bemanningstabell og kunngjør om nødvendig en konkurranse for å fylle ledige stillinger til lærere i den første og høyeste kategorien. Inviter lærere i flere fag også.

Trinn 5

Sjekk ut den nye læreplanen og send den til Institutt for utdanning for gjennomgang. Programmer må være sertifisert.

Trinn 6

Kjøp alt nødvendig utstyr og litteratur for pedagogisk og vitenskapelig arbeid. For å optimalisere læringsprosessen i gymsalen, kan det hende du trenger å utstyre noen lokaler i skolebygningen, som må avtales med byadministrasjonen.

Trinn 7

Kontakt Institutt for utdanning for en ny lisens til å tilby pedagogiske tjenester. Lisensen må angi navnet på utdanningsinstitusjonen - “skole-gymnasium”.

Trinn 8

Kunngjør opptak av studenter til gymsalen på konkurransedyktig basis. Opprett et offisielt nettsted der du legger ut alle forskriftsdokumentene til utdanningsinstitusjonen. Bestill brevpapir med den nye logoen for din utdanningsinstitusjon.

Trinn 9

For å oppnå akkreditering, trenger du at gymsalen din har eksistert i denne egenskapen i minst 5 år. Først etter å ha mottatt akkreditering kan du også fornye lisensen, som vil indikere "gymnasium".

Anbefalt: