Hvordan åpne En Jaktbutikk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Jaktbutikk
Hvordan åpne En Jaktbutikk

Video: Hvordan åpne En Jaktbutikk

Video: Hvordan åpne En Jaktbutikk
Video: Jaktfall.no -Din jaktbutikk på nett. 2024, Kan
Anonim

Jaktbutikken kan ikke klassifiseres som et raskt betalende prosjekt, det krever ganske imponerende investeringer, og lønnsomheten overstiger som regel ikke 40%. Men hvis du har en startkapital (minst 3 millioner rubler), er kjent med våpen og lovene som regulerer deres salg, kan du prøve å åpne din egen jaktbutikk.

Hvordan åpne en jaktbutikk
Hvordan åpne en jaktbutikk

Det er nødvendig

  • - investeringer;
  • - lokaler;
  • - ansatte;
  • - tillatelse fra sentraldirektoratet for indre anliggender og bymyndigheter;
  • - alle nødvendige kontrakter og dokumenter.

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg et rom for en jaktbutikk, den skal være minst 120 kvadratmeter, og bedre - 200 kvadratmeter. m. Utstyr den med brannslokkingsmidler i samsvar med de etablerte standardene og koble den til sikkerhets- og brannalarmsystemet (gi en konklusjon til det sentrale overvåkingspanelet til den ikke-avdelte ATS-sikkerhetsvakt).

Steg 2

Installer en ekstra strømforsyning i butikken for å sikre driften av sikkerhetsenheter i tilfelle feil på hovednettverket. Plasser stålrist på alle ventilasjonsåpninger og vinduer, og dobbel beskyttelse på dørene.

Trinn 3

Lås utstillingsvinduene der våpnene vises med en nøkkel, legg alarm til hver og en. Installer den andre døren i form av en metallgrill.

Trinn 4

Utstyr våpenrommet, det skal ikke være vinduer, og vegger, gulv og tak må være laget av metall eller betong med en tykkelse på minst 360 mm (armert betongvegger er tillatt fra 180 mm). Dette rommet er ment for lagring av våpen i den tiden butikken ikke fungerer, den åpner bare 2 ganger om dagen - på tidspunktet for å ta ut våpenet om morgenen og bringe det inn etter stenging.

Trinn 5

I tillegg til standarddokumentene for å åpne en butikk, vil du motta en lisens fra sentraldirektoratet og en tillatelse fra bymyndighetene. Skriv en uttalelse til sjefen for GUVD og oppgi forespørselen din om å åpne en butikk. Du vil få en liste over dokumenter og en omveiledning.

Trinn 6

Send inn en søknad i foreskrevet form, en leieavtale for lokalene, kopier av lovpålagte dokumenter. Signer bypassarket med forskjellige tjenester, fra arkitekturadministrasjon til ikke-avdelingssikkerhet. De samme tjenestene vil gi deg rapporter om undersøkelsen av lokalene. Betal alle nødvendige avgifter og vent til du mottar lisens fra Hoveddirektoratet for indre anliggender.

Trinn 7

Finn minst to gode leverandører som brenner for våpen og jakt. Prøv å finne folk som ikke bare er i stand til å snakke om produktet, men også som er kjent med våpenets designfunksjoner, samt som er i stand til å utføre alle operasjonene for å forberede det til bruk. I tillegg, finn en person som vil være ansvarlig for lagring av våpen, dette bør være noen du stoler fullt på.

Trinn 8

Velg det beste sortimentet av butikken for jegere (som regel er dette 70% av våpnene og 30% av relaterte produkter, utstyr). Prøv å nå ut til produsenter av varer, ikke mellomledd. For å tiltrekke kjøpere, prøv å skape en atmosfære av "clubbing" ved å tilby relaterte tjenester: skytebane, våpenverksteder, organisering av jaktturer osv.

Anbefalt: