Hvordan Handle Alkohol

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Handle Alkohol
Hvordan Handle Alkohol

Video: Hvordan Handle Alkohol

Video: Hvordan Handle Alkohol
Video: Как использовать хлопья для золочения 2024, April
Anonim

Produksjon og sirkulasjon av etylalkohol, alkoholholdige og alkoholholdige produkter er regulert på lovgivningsnivå for å beskytte den russiske føderasjonens økonomiske interesser, oppfylle forbrukernes behov i disse produktene, samt forbedre kvaliteten og etablere kontroll over samsvar med reglene på dette området.

Hvordan handle alkohol
Hvordan handle alkohol

Bruksanvisning

Trinn 1

Loven foreskriver klare regler for salg av alkoholholdige drikker. Hvis du har tenkt å delta i denne typen aktiviteter, vær oppmerksom på at enkelthandlere ikke er kvalifisert for detaljhandel. For å gjøre dette må du registrere en juridisk enhet. Handel med øl for enkeltentreprenører er kun tillatt i offentlige serveringssteder.

Steg 2

Vær oppmerksom på at detaljhandel med alkoholholdige drikker med etylalkoholinnhold over 16,5%, samt øl på steder der kilder til økt fare er lokalisert (flyplasser, togstasjoner, t-banestasjoner, militære anlegg, grossistmarkeder) og overfylte steder - forbudt.

Trinn 3

Forbudet mot disse produktene gjelder salg på territoriet nær utdannings-, sports- og barneinstitusjoner.

Trinn 4

Salg av alkohol på territoriet til kulturelle organisasjoner er tillatt å bare utføres i kantiner og kantiner. Du kan ikke handle i boder, telt, kiosker, containere, fra skuffer og biler, på transportstopp og på bensinstasjoner.

Trinn 5

Før du selger alkoholholdige drikker, må du kontrollere kvaliteten ved ytre tegn. Forsikre deg om at forbrukeremballasjen er intakt, har riktig merke, samt informasjon om produsent og leverandør.

Trinn 6

Sørg for å angi i prislister for alkoholholdige produkter i serveringsorganisasjoner navnet på alkoholholdige og alkoholholdige produkter, tilsvarende volum i forbrukerbeholdere, kostnaden for hele volumet i containere og prisen for det solgte volumet.

Trinn 7

På forespørsel fra kjøperen, gi ham fullstendig og pålitelig informasjon om de kjøpte alkoholholdige drikkene.

Trinn 8

Det er forbudt å selge alkoholholdige og alkoholholdige produkter til personer under 18 år. Hvis du tviler på at kjøperne ikke har nådd den angitte alderen, kan du be dem om å presentere dokumenter, i fravær av dette, nekte å selge dette produktet.

Trinn 9

Detaljhandel med alkohol er ikke tillatt mellom kl. 23.00 og 08.00. Dette forbudet gjelder ikke cateringvirksomheter som restauranter og kafeer.

Anbefalt: