Hvordan åpne En Spesialforretning

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Spesialforretning
Hvordan åpne En Spesialforretning

Video: Hvordan åpne En Spesialforretning

Video: Hvordan åpne En Spesialforretning
Video: Hvordan åpne isolasjonspakke del1 | GLAVA 2024, Kan
Anonim

Ideen om å åpne en spesialforretning, som vil selge et begrenset utvalg av varer, er god fordi det som regel ikke er romslige rom for implementeringen. Dette betyr at leieprisen ikke blir veldig høy. Samtidig innebærer ikke smal spesialisering et smalt valg. La det være et produkt med ett navn, men det kan presenteres bredere enn i en vanlig butikk.

Hvordan åpne en spesialforretning
Hvordan åpne en spesialforretning

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg retningen du vil følge. Gjennomfør markedsundersøkelser, bestem deg for stedet der butikken skal være. Mulighetene her er veldig forskjellige - fra elitealkohol, parfyme, naturlig kosmetikk og gardiner til te, kaffe og grønnsaker og frukt.

Steg 2

Registrer et selskap. I de fleste tilfeller vil det være nok for deg å registrere deg selv som en privat entreprenør uten å danne en juridisk enhet. I tilfelle det selges produkter i butikken, må du utstede en tillatelse fra SES, samt brannsikkerhetstjenesten og den statlige handelsinspeksjonen. Signer en kontrakt for vedlikehold av kasseapparater og annet kommersielt utstyr som skal installeres i butikken. Alt dette kan ta opptil 2-3 måneder.

Trinn 3

Lei eller kjøp ut lokaler som etter deres beliggenhet vil kunne gi deg den nødvendige kundebehovet. Vær oppmerksom på at den må ha vaskerom, et lager og et bad. Gjør butikklokalene hyggelige for kundene, tenk gjennom designen og ta hensyn til produktets spesifikasjoner. Det er ingen bagateller her, og det vil ikke være vanskelig å gi komfort i små rom.

Trinn 4

Ordne levering av varene. Ikke bli spredt om samarbeid med et stort antall leverandører. Den smale spesialiseringen av butikken er så god at du kan begrense deg til to eller tre pålitelige leverandører av kvalitetsvarer. Du kan samarbeide med et stort antall leverandører i noen tid, men etter en stund vil du stoppe hos de du er sikker på.

Trinn 5

Danne et utvalg med tanke på kjøpernes preferanser. Spor produktene som er mest etterspurt, og sørg for at de alltid er tilgjengelige for salg. Samtidig er det fornuftig å organisere presentasjoner av nye typer varer i en spesialbutikk og introdusere dem for kundene dine. Du bør ikke okkupere hyllene og plassen til butikken med utenlandske varer, den skal ha sitt eget "ansikt".

Trinn 6

Et vennlig og kunnskapsrikt personale kan ha en betydelig innvirkning på inntektene til en spesialforretning. Rekruttere de som elsker og vil jobbe, gjennomføre opplæring. Selgere må ha grundig kjennskap til alle varene og kunne presentere hele sortimentet for kjøperen, fortelle om kvalitetene og forskjellene til hver presentert vare.

Anbefalt: