Hvordan åpne Et Strikkeatelier

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Et Strikkeatelier
Hvordan åpne Et Strikkeatelier

Video: Hvordan åpne Et Strikkeatelier

Video: Hvordan åpne Et Strikkeatelier
Video: Hjem Tøfler - sokker hekle. HVORDAN å strikke hjemmelagde sokker med en krok. 2024, Mars
Anonim

Markedet av strikkede og heklede produkter i dag er ved første øyekast veldig mettet. Imidlertid er det ganske vanskelig å velge et eksklusivt design av høy kvalitet. Et strikkeatelier kan tilby kresne kunder et bredt spekter av tjenester, takket være at de vil motta store ting i henhold til deres individuelle ønsker.

Hvordan åpne et strikkeatelier
Hvordan åpne et strikkeatelier

Det er nødvendig

  • - lokaler;
  • - penger;
  • - utstyr;
  • - ansatte;
  • - materialer

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn et sted å jobbe. Den skal inneholde studierom, en bruksblokk, et innredningsrom og en sal for mottak av besøkende. Det anbefales også å organisere et utstillingsområde der kundene kan se alternativer for ferdige modeller, bla gjennom kataloger med mønstre og undersøke garn.

Steg 2

Registrer deg som eneeier eller opprett en juridisk enhet. Velg den beskatningsformen som passer deg best. Løs eventuelle nødvendige administrative problemer, for eksempel å få branntillatelse og sende organisasjonen til et pensjonskasse.

Trinn 3

Kjøp møbler og utstyr. Først og fremst trenger du møbler både for arbeid og for å motta besøkende. I tillegg er det allerede i begynnelsen av arbeidet behov for en nettmaskin, en vikler, en intarsia, en fargeskifter. Ikke glem forsyningene knyttet til håndlagde gjenstander.

Trinn 4

Få en strikkemaskin. I dag er valget av profesjonelt utstyr ganske bredt, så stol ikke bare på budsjettet ditt, men også på funksjonaliteten. Hvis du planlegger å produsere ting i store volumer, anbefales det å kjøpe en datastyrt maskin. En slik enhet er ganske dyr, men det vil hjelpe deg med å lage hundrevis av varianter av tegninger og oppnå høy arbeidshastighet. Imidlertid vil den tradisjonelle modellen med stansede kort også tillate deg å kombinere mange populære mønstre og vevingsmetoder.

Trinn 5

Ansett personale. Håndverkere som jobber for deg må ha ferdighetene med både hånd- og maskinstrikking, siden kundeforespørsler kan være de mest uforutsigbare. I tillegg trenger de grunnleggende klippe- og syferdigheter for å fungere. Forsøk å forbedre arbeidstakernes kvalifikasjoner: de må forstå broderi, modelldesign, nye måter å strikke på.

Trinn 6

Ordne forsyninger av garn og forbruksvarer. Dine potensielle kunder vil ikke alltid kunne kjøpe alt de trenger for den valgte modellen alene. Tilbyr garn i en rekke kvaliteter, fra billig syntetisk til luksusgarn. Dette vil gi ekstra inntekt for skreddersyrbutikken din.

Anbefalt: