Hvordan åpne En Live ølbutikk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Live ølbutikk
Hvordan åpne En Live ølbutikk

Video: Hvordan åpne En Live ølbutikk

Video: Hvordan åpne En Live ølbutikk
Video: Rask Bryggevideo av Kølsch! 2024, April
Anonim

Øl er en veldig populær drink i mange land rundt om i verden. Alle kjenner tyskernes kjærlighet til øl, men russerne er heller ikke langt etter og bruker et stort antall forskjellige varianter. Det er et stort utvalg av øl. Den største etterspørselen etter det kommer om sommeren, da overskuddet fra salget av drikken er maksimalt. En live ølbutikk er en god forretningside. Kostnadene ved å åpne et slikt kjøpesenter er små.

Hvordan åpne en live ølbutikk
Hvordan åpne en live ølbutikk

Det er nødvendig

  • - en liste over dokumenter for etablering av en juridisk enhet eller registrering av en enkelt entreprenør;
  • - trekke ut fra Unified State Register of Legal Entities for a legal entity;
  • - Rosstat-koder;
  • - dokumenter for transport av varer;
  • - dokumenter på volum og liste over solgte varer;
  • -medisinsk bok;
  • - dokument for bruk av lokalene;
  • - en betalt kvittering for registreringsavgiften.

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du planlegger å åpne en butikk som selger levende øl, er det bedre å avvikle denne begivenheten sammen med den varme sesongen. Undersøk de eksisterende poengene som konkurrerer om deg. Ikke vær lat og gå til konkurrentene dine for å ta en drink med levende øl, samtidig vil du finne ut prisene og se nivået på kundeservice.

Steg 2

Vurder nøye valget av stedet for den fremtidige butikken - det skal være livlig. Som regel er levende øl et eliteprodukt, så det er bedre å finne et sted for det i et prestisjetungt område av byen, der dine potensielle kjøpere vises i store mengder.

Trinn 3

Hovedrollen i å organisere arbeidet til en levende ølbutikk spilles av utstyret. Den vanligste måten å finne en utstyrsforhandler på ville være å snakke med en av ølleverandørene. Hver forretningsmann som forsyner deg med et bestemt ølmerke i butikken, vil gjerne gi deg alt nødvendig utstyr. Med det samme prinsippet vil du utvide sortimentet av levende øl ytterligere.

Trinn 4

For å åpne en ølbutikk trenger du de samme dokumentene som for enhver butikk. Du må registrere en individuell gründer (for private eiere) eller LLC (hvis du organiserer en juridisk enhet). Deretter bør du avtale og inngå en avtale om leie av lokaler til en butikk.

Trinn 5

Å jobbe direkte med levering av varer, utstyre utstyr og rekruttere personell vil ta kortere tid i forhold til å gå gjennom offentlige etater.

Trinn 6

Noen få ord om reklame: trengs det og i hvilken grad? Vanlige ølbutikker trenger minimal reklame - kundene er der med en gang. Du trenger bare å utforme skiltet til institusjonen på en lys og innbydende måte.

Trinn 7

Det vil være nyttig å arrangere en liten kampanjekampanje med rabatter i begynnelsen av en levende ølbutikk, slik at flest mulig blir kjent med produktet ditt.

Anbefalt: