Hva Er Spådommene Til Bookmakerne For Euro

Innholdsfortegnelse:

Hva Er Spådommene Til Bookmakerne For Euro
Hva Er Spådommene Til Bookmakerne For Euro

Video: Hva Er Spådommene Til Bookmakerne For Euro

Video: Hva Er Spådommene Til Bookmakerne For Euro
Video: XIII põlevkivikonverents: Alar Konist ettekanne (TalTech Virumaa kolledž 19.11.2021) 2024, April
Anonim

Den siste delen av fotball-europamesterskapet i 2012 begynner med spill i fire grupper, og fortsetter deretter i henhold til det "olympiske systemet" - kvartfinale, semifinale og finalekamper. Bookmakere gir prognoser og utfallet av mesterskapet som helhet, og resultatene fra hver etappe, og lagets seire i individuelle kamper.

Hva er spådommene til bookmakerne for Euro 2012
Hva er spådommene til bookmakerne for Euro 2012

Bruksanvisning

Trinn 1

Bookmakere mener at laget vårt har de beste sjansene til å kvalifisere seg for gruppe A (Polen, Russland, Hellas, Tsjekkia) - den nåværende oddsen til den ledende europeiske bookmakeren William Hill for dette arrangementet er 1, 3: 1. Det andre laget med nesten like sjanser er landslagene i Polen (3: 1) og Hellas (3, 3: 1).

Steg 2

Fra gruppe B (Holland, Danmark, Portugal, Tyskland) er det mest sannsynlig at lagene i Tyskland (1, 2: 1) og Holland (1, 75: 1) kommer inn i kvartfinalen. Landslagene i Spania og Italia er favoritter i gruppe C (Spania, Italia, Irland, Kroatia). Oddsen på William Hill i dag er henholdsvis 0, 57: 1 og 2, 75: 1. I gruppe D (Ukraina, Frankrike, Sverige, England) satset bookmakere på England (1, 63: 1) og Sverige (1, 75: 1). Sjansene for det ukrainske landslaget til å gå videre til neste etappe er estimert til 4: 1.

Trinn 3

Det antas at landslagene i Spania og Tyskland vil spille i den siste kampen i Euro 2012 - sannsynligheten for denne hendelsen, ifølge William Hill, er 7: 1. I det andre og tredje mest sannsynlige siste paret er også det spanske landslaget til stede - møtet med det nederlandske landslaget i dette spillet er estimert med en koeffisient på 12: 1, og med det italienske laget - 16: 1. I følge William Hill, hvis Russland kan ta seg til finalen, vil den mest sannsynlige rivalen være det nederlandske laget - sannsynligheten for denne hendelsen er 66: 1.

Trinn 4

Bookmakerne godtar de laveste prisene for seieren i mesterskapet til det spanske landslaget - 2, 25: 1. Den nest mest sannsynlige kandidaten til mesterskapet er det tyske landslaget (3: 1). Holland (7: 1) og England (8: 1) er neste med svært nær odds. Sjansene for det russiske laget for å få gullmedaljer i EM er estimert til 20: 1 (den åttende linjen på listen), og det ukrainske laget - til 40: 1 (niende).

Trinn 5

Tysk med spanske røtter Mario Gomez, ifølge bookmakere, burde bli den mest produktive spissen i Euro 2012 - William Hill anslår denne sannsynligheten til 8: 1. Og renraset spanjol David Villa er den andre på listen - sjansene hans er 9: 1. Topp tre inkluderer også nederlenderen Robin Van Persie (10: 1).

Anbefalt: