Hvordan Endre Dollar Til Euro

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Endre Dollar Til Euro
Hvordan Endre Dollar Til Euro

Video: Hvordan Endre Dollar Til Euro

Video: Hvordan Endre Dollar Til Euro
Video: Euro to USD|usd to eur|euro to dollar | euro to usd|dollar to euro|euro dollar | euro and dollar 2024, Mars
Anonim

Selv om dollaren har gjenopplivet den siste tiden, er det lite sannsynlig at den vil oppleve full utvinning innen utgangen av året. Derfor vil et vinn-vinn-alternativ, spesielt hvis du skal til Europa, være å bytte det mot euro. Men hvordan? Det er fire optimale måter å bytte på.

Hvordan endre dollar til euro
Hvordan endre dollar til euro

Det er nødvendig

  • - Valuta i dollar;
  • - en passende bankkontor.

Bruksanvisning

Trinn 1

Gå til byttekontoret, få rubler for dollar, og kjøp deretter euro for disse rublene. Det er bare ett råd: du bør ikke gå til vekslingskontoret nærmest deg, men til stedet der det er den minste forskjellen mellom euro og dollar. Alternativet er selvfølgelig ikke det mest avanserte, men veldig raskt, rimelig og rimelig. Spesielt når det gjelder små mengder. Det er to ulemper: for det første er valutakursene lavere i dollar enn den offisielle, og eurokursen er høyere; for det andre er dette alltid to operasjoner, for hver av dem tas en viss kommisjon.

Steg 2

Bytt dollar mot euro umiddelbart til en spesiell kryssrente, hvis dollaren for eksempel koster 0, 8 euro, og vi ikke snakker om noen ekstra valuta (i vårt tilfelle rubler). Direkte utveksling er billigere i noen tilfeller. Men ikke alle banker bytter valuta på denne måten. Dessuten vil denne metoden ikke nødvendigvis være gunstig i det hele tatt. Det er viktig å huske at tallene her er forskjellige og endres hver dag.

Trinn 3

Åpne to kontoer: i euro og dollar, og overfør deretter penger fra den ene til den andre. Her er forskjellen, og den kan også være lavere enn de forrige, og kanskje enda høyere. Dette påvirkes av banken som bestemmer rentene, samt dagens situasjon. Å åpne og vedlikeholde en konto krever ikke ekstra kostnader. Samtidig kan eurokontoen knyttes til et plastkort, noe som vil være veldig praktisk å reise med den til Europa.

Trinn 4

Gå til Europa med dollar og bytt mot euro som allerede er der. Men dette alternativet er bare for referanse og fullstendighet av bildet. Ekspertene er enstemmige her: Uansett vil tapene i en slik utveksling være større enn når det gjelder alternativene i Russland. I tillegg vil det være mye vanskeligere å gjøre dette i utlandet hvis du aldri har vært i landet der du planlegger å reise før, ikke kjenner det lokale språket og ikke er veldig flink til å lokalisere.

Anbefalt: