Hvordan Redusere Estimatet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Redusere Estimatet
Hvordan Redusere Estimatet

Video: Hvordan Redusere Estimatet

Video: Hvordan Redusere Estimatet
Video: Hvordan redusere masingen vår? 2024, April
Anonim

Hvis du planlegger en større renovering av leiligheten din, må du henvende deg til profesjonelle. I dette tilfellet gir mange bygge- og reparasjonsbedrifter sine kunder kostnadsfrie estimater, som viser sammensetningen og kostnaden for alt kommende arbeid og materialer som brukes. Ofte kan den endelige figuren virke for stor for deg, men dette betyr ikke at reparasjonen skal forlates. Det er flere måter å redusere budsjettet ditt og spare penger.

Hvordan redusere estimatet
Hvordan redusere estimatet

Bruksanvisning

Trinn 1

Kostnaden for estimatet avhenger i stor grad av kompleksiteten og volumet på reparasjonsarbeidet. I tilfelle du har kontaktet et stort byggefirma og de kommende reparasjonene vil ha et stort nok volum, kan du, etter å ha mottatt anslaget, forhandle om betydelige rabatter for deg selv. Dette gjelder spesielt hvis du utfører reparasjoner i lavsesongen, når antall bestillinger er begrenset. Størrelsen på en slik rabatt kan være fra 5 til 10%, og dette, med tanke på den totale kostnaden for estimatet, er et ganske stort beløp.

Steg 2

For å redusere estimatet, og mye, vil det være mulig å erstatte importerte etterbehandlings- og byggematerialer med innenlandske. Som regel er de laget med samme teknologi og samme utstyr som importerte, så kvaliteten er praktisk talt den samme. I tillegg er kostnadene noen ganger flere ganger lavere, siden de ikke inkluderer kostnadene ved fortolling og transport fra utlandet. De samme innenlandske gulvflisene har akseptabel kvalitet, og valget er omfattende, selv om prisen er to til tre ganger lavere enn for eksempel den spanske.

Trinn 3

Rådfør deg med en profesjonell om hvilke jobber du kan nekte og hvilke som kan lagres i tide. Men du bør være oppmerksom på at noe byggearbeid ikke kan forkortes i tide, siden en slik reduksjon i tid vil føre til brudd på teknologien. Dette gjelder for eksempel påfyllings- og gulvbelegg.

Trinn 4

Anslåtte kostnader kan reduseres hvis ombygging og omutstyr av lokaler forlates under større reparasjoner. Disse typer byggearbeider krever obligatorisk godkjenning fra tilsynsmyndighetene, noe som medfører betydelige økonomiske kostnader.

Trinn 5

Du kan også redusere antall spesialister som er involvert i reparasjonen, for eksempel å lime inn tapetet selv eller invitere et lite privat team på 2-3 personer til å dekorere. Ved å gi opp tjenestene til en designer, kan du bruke mindre penger ved å finne interessante designløsninger på Internett eller i spesialmagasiner.

Anbefalt: