Hvilke Utbetalinger Som Skal Betales For Det Tredje Barnet

Hvilke Utbetalinger Som Skal Betales For Det Tredje Barnet
Hvilke Utbetalinger Som Skal Betales For Det Tredje Barnet

Video: Hvilke Utbetalinger Som Skal Betales For Det Tredje Barnet

Video: Hvilke Utbetalinger Som Skal Betales For Det Tredje Barnet
Video: Симптомы порчи. Как узнать, что порча и как снять порчу с себя 2024, Mars
Anonim

Ved fødselen av et tredje barn får en ung familie status som en stor familie. I Russland, innenfor rammen av et omfattende program for å øke fødselsraten, blir det implementert en rekke prosjekter for å hjelpe store familier.

Fordeler for det tredje barnet
Fordeler for det tredje barnet

Ved fødselen av det tredje barnet i familien mottar kvinnen alle fordelene som er fastsatt i loven for nye foreldre. Spesielt vil hun motta følgende typer fordeler: barsel (hvis hun har jobb); ved fødselen av et barn (15295 s. i 2016); andre regionale betalinger.

Foreldreprogrammet (eller familie) fortsetter til 2018. Hvis sertifikatet ikke ble utstedt ved fødselen av det andre barnet, kan det fås for det tredje. Dens pålydende verdi i 2016 vil være 453 tusen rubler.

I noen regioner implementeres deres eget fødselskapitalprogram, som er gitt for fødselen av et tredje barn. Denne betalingen er en størrelsesorden lavere enn den føderale (den er 50-150 tusen rubler), men forskjellig i større frihet i å bruke penger.

For det tredje barnet har en kvinne rett til en månedlig godtgjørelse på opptil halvannet år. Det varierer fra 5, 7 til 21, 6 tusen rubler. i 2016 avhengig av kvinnens inntjening. Det er gitt i minimumsbeløpet for arbeidsledige kvinner, eller med inntekt under minstelønnen.

Hvis familien er fattig, har den rett til barnetrygd fram til fylte 16 år. Størrelsen deres bestemmes på regionalt nivå og er i gjennomsnitt 500-1500 rubler per måned.

Godtgjørelsen for 3 barn under 3 år betales i 53 regioner der det er en vanskelig demografisk situasjon (fødselsraten er mindre enn 1,7 barn per kvinne). Tillatelsen overføres til det regionale livsgrunnlaget (ikke den føderale minstelønnen). Verdien indekseres årlig. For å motta utbetalinger, må familien anerkjennes som fattig.

For ikke så lenge siden diskuterte statsdumaen et lovforslag om betaling for 1,5 millioner rubler. ved fødselen av et tredje barn. Mangelen på midler til gjennomføringen av dette programmet førte imidlertid til at det ikke gikk utover førstebehandlingen.

Anbefalt: