Hvordan Se Etter Klienter I Bygg

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Se Etter Klienter I Bygg
Hvordan Se Etter Klienter I Bygg

Video: Hvordan Se Etter Klienter I Bygg

Video: Hvordan Se Etter Klienter I Bygg
Video: 19 leksjon! Øyenvippe extension 2D-MASTER KLASSE! Profesjonelle erfaringer Fra og Til! 2024, April
Anonim

Byggemarkedet i hver region er delt mellom store aktører. Imidlertid har selv en nybegynner en sjanse til å bli leder. Å finne gode kunder er en av nøkkeloppgavene for å oppnå suksess på dette området.

Hvordan se etter klienter i bygg
Hvordan se etter klienter i bygg

Det er nødvendig

  • - nettsted;
  • - portefølje av verk;
  • - reklame.

Bruksanvisning

Trinn 1

Lag en portefølje av eksisterende arbeid. Det vil bli en av hovedressursene som du vil vise eksempler på prosjektene dine for potensielle kunder.

Steg 2

Lag et selskapets nettsted. Det bør være et profesjonelt utført visittkortside, som gir en omfattende ide om både detaljene i aktiviteten din og dine designferdigheter. Legg eksempler på arbeid på portalen, angi priser, tilgjengelige tillatelser, lag en gjestebok og sett opp et tilbakemeldingsskjema. Markedsfør nettstedet ditt ved hjelp av SEO og kontekstuell annonsering. Forsikre deg om at organisasjonens navn vises på den første siden med søkeresultater.

Trinn 3

Etablere forretningsforbindelser med produsenter av bygge- og etterbehandlingsmaterialer, og tilby dem gjensidig fordelaktige samarbeidsvilkår. Representanter for disse selskapene kan anbefale bedriften din til sine faste kunder som entreprenør og motta en viss prosentandel fra hver bestilling. Du vil i sin tur lede kundene dine til disse butikkene for alt nødvendig materiale, og også motta en bestemt rabatt.

Trinn 4

Annonser i målrettede publikasjoner. Blant dem - magasiner om konstruksjon og design, annonsering av aviser om salg av byggevarer, kataloger over organisasjoner i profilen din. Lag en minneverdig modul og inkluder en lenke til en online portefølje av arbeidet ditt.

Trinn 5

Bygg relasjoner med store byggefirmaer. I noen tilfeller velger store selskaper å outsource en rekke byggeprosjekter til underleverandører. I dette tilfellet må du gi en del av overskuddet til hovedentreprenøren, men til gjengjeld kan du få en jevn strøm av nye kunder.

Trinn 6

Bli med i SRO av byggherrer i din region. På denne måten kan du skape mange forretningsforhold, få nye kunder og bygge partnerskap med lignende organisasjoner.

Anbefalt: