Hvordan Starte Din Egen Virksomhet Innen Bygg Og Anlegg

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Starte Din Egen Virksomhet Innen Bygg Og Anlegg
Hvordan Starte Din Egen Virksomhet Innen Bygg Og Anlegg

Video: Hvordan Starte Din Egen Virksomhet Innen Bygg Og Anlegg

Video: Hvordan Starte Din Egen Virksomhet Innen Bygg Og Anlegg
Video: Hvordan starte og drive din egen bedrift? - Office X (EP.01) 2024, Mars
Anonim

Siden den obligatoriske lisensen for reparasjons- og anleggsaktiviteter ble kansellert, ser det ut til at det har blitt lettere å engasjere seg i den "hvite" byggevirksomheten. Inntil nå har imidlertid alle som ønsker å utføre byggearbeider ved å registrere en juridisk enhet, mange formelle vanskeligheter. Det er likevel fullt mulig å åpne en lovlig virksomhet innen bygging i dag.

Hvordan starte din egen virksomhet innen bygg og anlegg
Hvordan starte din egen virksomhet innen bygg og anlegg

Det er nødvendig

  • -mestere av forskjellige profiler for å fullføre personalet i brigaden (minst fire);
  • - medlemskap i en selvregulerende organisasjon;
  • - nettsted og andre måter å markedsføre firmaet på.

Bruksanvisning

Trinn 1

Samle et team av håndverkere som oppfyller kravene som selvregulerende anleggsorganisasjoner stiller til reparasjons- og konstruksjonsteam. Du må finne minst en tømrer, en elektriker, en rørlegger og en gipsarbeider. Dette er den minste tillatte sammensetningen av brigaden, mens det blant arbeiderne må være spesialister med høyere utdannelse innen bygging, erfaring med konstruksjon er nødvendig for alle.

Steg 2

Send til den selvregulerende organisasjonen alle dokumenter som kreves for å bli med og få en byggetillatelse (erstatter obligatorisk lisensiering). Blant dem - et sertifikat for registrering av en individuell gründer (eller juridisk enhet), et pass til en individuell gründer (eller en organisasjons charter), kopier av vitnemål fra alle mestere som er i brigaden, samt et vitnemål på en direktør i et selskap, som også må ha høyere utdannelse innen bygg og anlegg.

Trinn 3

Begynn å utvikle en markedsføringsstrategi for det nyopprettede byggefirmaet ditt. Denne oppgaven blir brakt i forgrunnen, siden konkurransen i byggebransjen virkelig er enorm. Resultatet vil bare komme til deg når takknemlige kunder begynner å fortelle alle sine venner og bekjente om deg, men for dette må du på en eller annen måte bevise deg selv - bare reklame vil bidra til å gjøre dette.

Trinn 4

Bruk litt beløp på å lage ditt eget nettsted for teamet ditt - budsjettet for promotering i byggebransjen er stort, men disse pengene skal ikke kastes bort. Annonsering i trykte medier vil ikke gi stor effekt - for mange slike firmaer tilbyr allerede sine tjenester på sine sider. Det ville være bedre å distribuere brosjyrer i nærheten av nye bygninger som har begynt å bli avgjort, plasser annonsene dine i nærheten av nylig bestilte hus.

Anbefalt: