Funksjoner Av Tilknyttet Markedsføring

Innholdsfortegnelse:

Funksjoner Av Tilknyttet Markedsføring
Funksjoner Av Tilknyttet Markedsføring

Video: Funksjoner Av Tilknyttet Markedsføring

Video: Funksjoner Av Tilknyttet Markedsføring
Video: Markedsføring av legemidler 2020 2024, April
Anonim

Det er ikke så få typer partnerskap i virksomheten: franchising, joint venture, leasing, etc. Hver form for forhold har sine egne egenskaper, omfang. Partenes gjensidige ønske om å dra nytte av samarbeid er imidlertid det samme for alle. Derfor kreves det å kjenne til det grunnleggende i partnerskapsmarkedsføring, ved hjelp av hvilket det er mulig å danne forbindelser mellom selskaper i en retning som vil være gunstig for begge partnere.

Funksjoner av tilknyttet markedsføring
Funksjoner av tilknyttet markedsføring

Grunnleggende om tilknyttet markedsføring (MPO)

Partnermarkedsføring anerkjenner prinsippet for standard markedsføring - for å bestemme kjøperens behov, for å tilfredsstille dem bedre enn konkurrenter. Men det er noen særegne trekk her. Disse forskjellene, samlet, kan fullstendig endre måten et selskap nærmer seg partnerskap på, fra produktene det produserer til den strukturelle organisasjonen.

Her er hovedtrekkene som kjennetegner tilknyttet markedsføring:

1. Ønsket om å skape nye verdier for kjøpere for ytterligere å distribuere dem mellom forbrukere og produsenter.

2. Anerkjennelse av klientens nøkkelrolle i å sette verdier. IGO inviterer partnerskap for å skape verdi. Verdien produseres sammen med kundene, ikke for at firmaet skal øke inntektene ved å realisere den verdien.

3. Forutsetter langsiktig arbeid av selgere med en kjøper. Dette arbeidet skal fortsette i sanntid.

4. Firmaet må følge en forretningsstrategi. Hun er forpliktet til å harmonisere forretningsprosesser, teknologier, opplæring av ansatte, kommunikasjon for å produsere de verdiene som er ønsket av kjøperen.

5. En vanlig kunde bør verdsettes mer enn en individuell forbruker som endrer sine partnere ved hver transaksjon. Et firma bør stole på partnerskikk på sine lojale kunder og søke et nærmere bånd med dem.

Når man analyserer særegenhetene til IGO, er det klart at denne tilnærmingen forutsetter overholdelse av en spesiell etikk for partnerskap, som er nødvendig for ethvert langsiktig samarbeid.

Anbefalt: