Hvordan Selge Av Feng Shui

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Selge Av Feng Shui
Hvordan Selge Av Feng Shui

Video: Hvordan Selge Av Feng Shui

Video: Hvordan Selge Av Feng Shui
Video: Мастер Фэн-Шуй Говард Чой: Как выбрать участок для дома по Фен-Шуй | Howard Choy: Land for the house 2024, Mars
Anonim

I øst vet de at suksess for salg ikke bare avhenger av varens pris. Her er det lagt stor vekt på stemningen til kundene og skapelsen av positiv energi i butikken. Det er denne oppgaven med Feng Shui-sikter - en lære som har vunnet hjertene til mange selgere og hjelper dem å gjøre enorme fortjenester hver dag. Ordne varene riktig, legg til lys og lysstyrke, skape en positiv holdning - og nå stiller en rekke kunder opp ved døren til butikken.

Hvordan selge av Feng Shui
Hvordan selge av Feng Shui

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du vil selge en leilighet eller et hus, må du først og fremst rense den for negativ energi - vaske gulvene, rydde opp i skapene, fjerne spindelvev fra hjørnene. Plasser frukt eller blomster på bordet for en hyggelig feriefølelse. I gangen kan du henge en haug med pærer flettet med et rødt bånd, det antas at løk er husets herre og holder på energien og komforten. Legg en lapp under teppet til inngangsdøren - Tross alt tiltrekker Feng Shui nummer fem penger og lykke til. Og tenne lysene i gangen - la lysenergien trenge inn i alle hjørner av leiligheten. Send forresten en annonse for salget på den voksende månen - det er denne månesyklusen som kan tiltrekke seg flere kjøpere.

Steg 2

Hvis du vil selge en bil, vil Feng Shui-lære også komme deg til unnsetning. Så, for eksempel, i Øst anses det å være vellykket å selge en bil i august - dette er den åttende måneden i året, og tallet åtte er et symbol på suksess. I tillegg er stedet på stedet der du setter bilen og fargen på den av stor betydning. Så det anbefales for eksempel ikke å plassere en gul eller rød bil på nordsiden, du vil selge bilen raskere hvis frontruten vender mot sør. Men plasser de kaldfargede bilene på den nordlige delen av parkeringsplassen. Sett en talisman i bilen - kinesiske mynter, Ganesha-elefant eller tradisjonell Hotei.

Trinn 3

Hvis du vil åpne en butikk, husk de viktige reglene for plasseringen til salongen din, avhengig av produkttype: hvis du for eksempel skal selge datamaskiner, velg østsiden, i sørøst vil det være vellykket salg av CDer med musikk og sightseeingturer, reisevarer. Klær og lamper selger bedre på sørsiden, men på sørvest-siden - alt som er knyttet til landet - hagearbeid, blomsterpotter. Den vestlige siden av kjøpesenteret er ideell for salg av smykker - fordi det er forbundet med kvinnelig Yin, klær og parfymeri. Det er bra hvis butikken har god belysning som tiltrekker seg Qi-energi, og akvariet vil ha en gunstig effekt på kundene: skape ekstra lysblending og interesse for butikken din. I tillegg bruker du figurer av guddommer eller for eksempel en pyramide - et symbol på vekst og velstand. Men fremfor alt en godmodig holdning til alle som kom inn i butikken.

Anbefalt: