Hvordan åpne En Veldedighetskonto

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Veldedighetskonto
Hvordan åpne En Veldedighetskonto

Video: Hvordan åpne En Veldedighetskonto

Video: Hvordan åpne En Veldedighetskonto
Video: 5 Rules To Opening A Bank Account For Non-Profit Organizations 2024, Kan
Anonim

Veldedig bistand er gratis hjelp til mennesker rundt, dyr, den naturlige verden som av en eller annen grunn befinner seg i en vanskelig situasjon. For å gi veldedig hjelp er det slett ikke nødvendig å åpne en veldedig stiftelse eller registrere en tilsvarende organisasjon, det er nok bare å åpne en bankkonto.

Hvordan åpne en veldedighetskonto
Hvordan åpne en veldedighetskonto

Bruksanvisning

Trinn 1

Det virker ved første øyekast at det ikke er vanskelig å gi veldedig hjelp, og dessuten er det ganske enkelt, du trenger bare å ha et ønske om å hjelpe og litt tid. Kontakt nærmeste bankkontor.

Steg 2

Kontakt bankens konsulent og finn ut om denne banken oppretter slike kontoer og hvem du trenger å kontakte for å åpne en veldedig konto, samt få full informasjon fra ham om hva som kreves for å åpne en slik konto.

Trinn 3

Ta et ark A4-papir som du kan spørre bankansatte på stedet og en kulepenn.

Skriv en søknad adressert til bankdirektøren i en hvilken som helst form, med angivelse av formålet med å åpne en slik veldedig konto kontoen (betaling for medisinsk behandling, overføring til dyrebeskyttelsesfondet, levering av mat og klær til hjemløse osv.), samt angivelse av det nødvendige beløpet for innsamling (skal angis i tall og ord), dine opplysninger (passdata og personlig forhold til personen eller organisasjonen som trenger hjelp) og perioden som en veldedighetskonto skal åpnes for.

Trinn 4

Signer applikasjonen med din egen hånd og legg datoen for innsending for vurdering og dekryptering av signaturen.

Send søknaden til bankansatte i riktig vindu.

Trinn 5

Skriv en avtale med banken om å åpne en veldedighetskonto. For å inngå en slik avtale må du ha med deg et identitetsdokument. Etter at avtalen er inngått, vil banken gi deg en løpende konto for bruk, som midlene blir kreditert til. Du finner gjeldende kontonummer i kontrakten.

Trinn 6

Fremgangsmåten for å åpne en personlig konto for et veldedig formål er fullført. Nå er det bare å kontakte de lokale skattemyndighetene og gi informasjon om hvordan du åpner en veldedighetskonto, hvis banken ikke sender slik informasjon alene.

Anbefalt: