Hvordan Selge En Antikk Mynt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Selge En Antikk Mynt
Hvordan Selge En Antikk Mynt

Video: Hvordan Selge En Antikk Mynt

Video: Hvordan Selge En Antikk Mynt
Video: GTA 5 How to Sell your House, Apartment, Garage - GTA 5 Online 2024, April
Anonim

Hvis du har gamle penger, men ikke har noen fantastiske følelser for dem, er det mer logisk å bare selge dem med maksimal nytte for deg selv. Antikke mynter er i stadig etterspørsel blant numismatikere, og selv med et minimum av kunnskap vil det ikke være vanskelig å selge kopiene dine.

Selg gamle mynter til din fordel
Selg gamle mynter til din fordel

Bruksanvisning

Trinn 1

Hva må du gjøre for å selge en mynt? Først må du gi din eksisterende mynt en presentasjon. Det er nødvendig å plassere den i raffinert vegetabilsk olje og koke på svak varme, fra tid til annen rengjøring av smuss med en fyrstikk eller en tannpirker av tre. Vær forsiktig så du ikke ødelegger mynten. Det vil være nødvendig å koke til mynten er fullstendig rengjort.

Steg 2

Da må du omtrent estimere verdien av mynten. For å gjøre dette, bruk bare de numismatiske nettstedene på Internett. Etter et grovt anslag må du gå til numismatiske eller antikke fora der det er auksjoner. Skann de gamle pengene du har. Etter dette kan du legge ut myntene dine for salg. Den endelige kostnaden ved slike auksjoner blir den mest relevante.

Trinn 3

Nesten alle er bekymret for avviket mellom betaling og levering. På fora for selgere er risikoen lav. Som regel mottas først midler for produktet (post- eller bankoverføring, virtuelle midler), hvoretter den næringsdrivende sender sitt eget parti til kunden. Du kan også selge myntene dine på nettauksjonene Molotok. Ru og Ebay. Com. Det er spesialiserte seksjoner om numismatikk.

Anbefalt: