Hvordan åpne En Landsbybutikk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Landsbybutikk
Hvordan åpne En Landsbybutikk

Video: Hvordan åpne En Landsbybutikk

Video: Hvordan åpne En Landsbybutikk
Video: Det Utrolige Rotteracet og Åpner Enda En Ny Butikk 2024, April
Anonim

For mange innbyggere er en landlig butikk ikke bare et sted hvor du kan gjøre de viktigste kjøpene. Butikken fungerer både som et sted for kommunikasjon og et sted for å skaffe den nødvendige informasjonen. Den underutviklede infrastrukturen i de fleste landsbyer vil gjøre en slik virksomhet lønnsom.

Hvordan åpne en landsbybutikk
Hvordan åpne en landsbybutikk

Det er nødvendig

  • - lokaler;
  • - startkapital.

Bruksanvisning

Trinn 1

Løs alle administrative spørsmål. Registrer deg hos skattekontoret til en enkelt entreprenør eller LLC. Sjekk din fremtidige virksomhet med landsbyadministrasjonen. Tenk på hvordan varene skal leveres til butikken. Ofte kan du ikke gjøre uten personlig godstransport.

Steg 2

Finn et rom. Det er neppe fasjonabelt å kalle byggingen av en egen bygning for en lønnsom investering. I de fleste landsbyer er det mange forlatte lokaler som kan gjøres om til en butikk til minimal kostnad. Forsikre deg om at butikken er tilgjengelig for flertallet av befolkningen. Husk samtidig at noen av kjøperne vil gå til fots, mens den andre delen vil kjøre opp av forskjellige kjøretøy. Bedre å lage en asfaltvei, og om vinteren for å sikre snørydding i tide.

Trinn 3

Tenk over sortimentet. Oftest i landlige butikker er varesortimentet lite. Prøv å fylle salgsplassen maksimalt. I en butikk kan du tilby alt det viktigste landsbyboerne kan trenge - fra dagligvarer og kjemikalier til husholdning til leker og papirvarer. Analyser etterspørselen fortløpende, og ta hensyn til kjøpernes meninger Sikkert vil de selv be deg om å ta med dette eller det andre produktet. Prøv å kontinuerlig optimalisere sortimentet ditt.

Trinn 4

Hvis landsbyen der du åpner en butikk, ligger i nærheten av en stor motorvei eller populære feriedestinasjoner, vil det være en viss prosentandel av byboere og turister blant kundene. Legg inn produktene de trenger: flaskevann, solkrem, kull til grillen. Selv om disse produktene ikke er populære, kan du gjøre en høyere påslag på dem.

Anbefalt: