Hvordan åpne En Kafeteria

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Kafeteria
Hvordan åpne En Kafeteria

Video: Hvordan åpne En Kafeteria

Video: Hvordan åpne En Kafeteria
Video: My Little Pony: Equestria Girls - SING-ALONG - 'Cafeteria Song' 2024, April
Anonim

Å starte din egen virksomhet er en møysommelig og ganske lang prosess. Men hvis du lenge har drømt om din egen lille kafeteria, hvor en vennegjeng kan komme og ha det bra. Du har nok kapitalressurser og tid. Så vær tålmodig, energisk, optimistisk og ta grep.

Hvordan åpne en kafeteria
Hvordan åpne en kafeteria

Bruksanvisning

Trinn 1

Samle alle dokumentene som kreves for å åpne kafeteriaen. For å gjøre alt riktig, sjekk først listen med de ansatte i Rospotrebnadzor. Enig i sortimentet og få handelstillatelse.

Steg 2

Velg et sted for den fremtidige kafeteriaen. Hovedkriteriene for valg er: praktisk beliggenhet, god trafikk, nærhet til store shopping- og underholdningssentre eller togstasjoner. Hvis du ikke planlegger å leie et rom, men ønsker å åpne en sommerkafé eller bygge en egen bygning, må du utvikle et kaféprosjekt og koordinere det med sjefarkitekten og byadministrasjonen, samt gjennomgå en sjekk for overholdelse av hygieniske og hygieniske standarder og brannsikkerhetsstandarder.

Trinn 3

Tenk på konseptet til kafeteriaen din. På dette stadiet må du bestemme navnet på kafeen, med sin eksterne og interne design, med uniformen til servitørene, med utformingen av menyen og andre detaljer. Når du utvikler interiørdesignet og konseptet til en kafé, la deg lede av det kjøkkenet du skal tilby kundene dine: nasjonalt, europeisk, hurtigmat og andre. Kafeteriaen din skal være lys, unik og minneverdig, ellers vil den gå seg vill i den grå massen til andre virksomheter. Velg et kafédesign som gir god fargevalg, flotte møbler og et stort kjøkken. Riktig valgt belysning kan gjøre interiøret koseligere. Utformingen av en kafé skal bestemme ikke bare interiøret, men også utseendet til selve etablissementet. Vurder interessene til målgruppen din når du utvikler et kafeteria-designprosjekt. I tillegg må du være oppmerksom på plasseringen: utformingen av kafeen, som ligger i den sentrale delen, og utformingen av kafeteriaen, som ligger utenfor byen, har visse forskjeller. Et vakkert interiør trenger ikke se dyrt og elegant ut. Du kan bruke en minimalistisk stil, hvis bilde vil bli fullført av noen få, men viktige gjenstander for dekorasjon.

Trinn 4

Utvikle en forretningsplan. Forretningsplanen må være i full overensstemmelse med begrepet fremtidig kafeteria. På dette stadiet er det bedre å kontakte en spesialist. Dette vil spare deg for mye tid og krefter.

Trinn 5

Kjøp nødvendig matutstyr, møbler og kjøkkenutstyr. Hvis du aldri har jobbet innen catering, må du finne en person som forstår dette og vil hjelpe deg med å ta det riktige valget. Valget av matutstyr er en veldig viktig fase, siden det fremtidige arbeidet til kafeteriaen din avhenger av det. Du bør også være veldig forsiktig når du velger fremtidig design av møbler og retter der du skal servere retter til kundene dine. De må være i full overensstemmelse med utformingen av kafeteriaen.

Trinn 6

Ansett personale. For å unngå feil ved ansettelse, overlater du søket etter ansatte til et rekrutteringsbyrå. Rekrutteringsbyrået vil arrangere et intervju og holde en konkurranse blant kandidater. Du må bare gjøre dem kjent med deres fremtidige arbeid og signere en arbeidsavtale. Hvis du likevel bestemmer deg for å velge ansatte alene, må du først og fremst være oppmerksom på personlige og profesjonelle data, samt tilstedeværelsen av en journal. Husk at bildet av kafeteriaen og dets rykte avhenger av de ansattes arbeid.

Trinn 7

Kjøp spesielle terminaler for å automatisere personalets arbeid. Dette vil hjelpe deg med å redusere tiden for servering av gjester betydelig, øke produktiviteten og gjøre det lettere for servitører. Når du velger en leverandør av utstyr, må du være oppmerksom på populariteten blant konkurrentene, samt listen over operasjoner som terminalen kan utføre.

Anbefalt: