Hvordan åpne Et Logopedkontor

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Et Logopedkontor
Hvordan åpne Et Logopedkontor

Video: Hvordan åpne Et Logopedkontor

Video: Hvordan åpne Et Logopedkontor
Video: Running Your Own Speech-Language Pathology Business 2024, Kan
Anonim

Den siste tiden har antall barn som har behov for logopedtjenester økt. Å åpne et logopedkontor er derfor en veldig relevant og lovende virksomhet. Hvis du tenker over alle detaljene og nærmer deg saken grundig, kan du stole på en god fortjeneste.

Hvordan åpne et logopedkontor
Hvordan åpne et logopedkontor

Bruksanvisning

Trinn 1

Det første trinnet er å lage en forretningsplan. Vurder de kommende utgiftene og legg til 15-20% av mottatt beløp.

Steg 2

Registrer selvstendig næringsdrivende (IE).

Trinn 3

Når dokumentene er klare, kan du begynne å lete etter plass til ditt eget kontor. Ta vare på rommet i kontorsentre, skoler, barneutviklingssentre osv. Husk at kontoret skal være plassert på et praktisk sted, innen gangavstand fra metro- eller offentlig transportstopp. Det er ønskelig at den ikke ligger høyere enn 2 etasjer, ellers må bygningen ha heis.

Trinn 4

For individuelle leksjoner passer et rom med et område på 20-25 kvadratmeter for deg. Når du har inngått en avtale med utleieren, må du utstyre den. Kjøp et bord, flere stoler, et speil, en bokhylle for studielitteratur, en datamaskin eller en bærbar datamaskin, leker og hjelpemidler for studier.

Trinn 5

Bestem hvor barnets foreldre skal være i løpet av timen. Du kan invitere dem til å vente i lobbyen eller direkte på kontoret. I dette tilfellet, kjøp ekstra stoler eller lenestoler.

Trinn 6

Velg timene. Mange foreldre synes det er mer praktisk å kjøre barna til læreren om ettermiddagen. Derfor, for å tiltrekke flere kunder, kunngjør rabatter på kurs om morgenen. På dagtid, når mange førskolebarn sover, kan du ta barn i skolealder eller jobbe med voksne. Studer på lørdager, da noen foreldre bare har muligheten til å ta med barna i klassen i helgene.

Trinn 7

Tenk på hvordan du vil se etter kunder. Effektive annonseringsmetoder er å legge ut annonser ved døråpninger, informasjonsbrosjyrer i barnehager, klinikker og medisinske sentre, der det ikke er spesialister i taleforstyrrelser. Annonser tjenestene dine på foreldresider og fora. Gi beskjed til alle bekjente om at du åpner en privat praksis.

Trinn 8

Opprett ditt eget nettsted hvis mulig. Det kan være et visittkortside. Det viktigste er at den inneholder omfattende informasjon om deg og dine aktiviteter.

Trinn 9

Å leie et rom koster deg fra 15 000 rubler i måneden. For kjøp av møbler, en datamaskin og læremidler, vil du bruke fra 40.000 rubler. Annonsering i form av trykte materialer vil koste 4000-5000 rubler.

Trinn 10

Den gjennomsnittlige kostnaden for en halv times individuell leksjon med logoped er fra 800 rubler, og tilbakebetalingsperioden for investeringer i denne virksomheten avhenger direkte av antall studenter.

Anbefalt: