Hvordan åpne En Billig Klesbutikk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Billig Klesbutikk
Hvordan åpne En Billig Klesbutikk

Video: Hvordan åpne En Billig Klesbutikk

Video: Hvordan åpne En Billig Klesbutikk
Video: ÅPNE KLESBUTIKK I NORGE 2024, April
Anonim

En billig klesbutikk kan være veldig lønnsom. Ikke glem imidlertid at denne virksomheten har en rekke funksjoner som må tas i betraktning ved starten av prosjektet. Du kan komme med ditt eget konsept eller kjøpe en ferdig franchise. Hvis arbeidet er organisert riktig, vil investeringen lønne seg raskt, og etter et års drift vil selskapet begynne å generere inntekter.

Hvordan åpne en billig klesbutikk
Hvordan åpne en billig klesbutikk

Det er nødvendig

  • - lokaler;
  • - handelsprogramvare;
  • - varelager;
  • - kassaapparater;
  • - tyverisikringsutstyr.

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg et konsept for din fremtidige butikk. Du kan bare selge dame- eller barneklær, eller åpne et stort familiesenter som vil vise frem varer for menn, kvinner og barn, inkludert tenåringer og babyer.

Steg 2

Vurder om det ville være mer praktisk å kjøpe en ferdig franchise. Det er mange tilbud på markedet fra forskjellige selskaper, både russiske og utenlandske. Når du kjøper en franchise, vil du bli bekymret for å definere et konsept, velge et utvalg og en reklamekampanje. Du må imidlertid betale royalty. I tillegg må du oppfylle alle kravene fra franchisegiveren angående størrelsen på den fremtidige butikken, dens beliggenhet, antall selgere og volumet på kjøp.

Trinn 3

Finn et passende butikksted. Det beste alternativet for å selge billige klær er romslige butikker i et populært kjøpesenter. Ikke late som å være dyre steder i første og andre etasje. En butikk med lave priser kan være lokalisert i mindre praktiske, men billigere områder i de øverste etasjene eller i kjelleren. Noen kjøpesentre er klare til å gi innrømmelser til forhandlere som er enige om å okkupere mindre populære butikker.

Trinn 4

En billig klesbutikk trenger ikke konseptuell oppussing. Renslighet og bekvemmelighet er ditt motto. Mal veggene og takets lyse farger, og legg et sklisikkert belegg på gulvet. Gi god belysning - velg lamper som gir behagelig varmt lys. Dekorer butikkvinduer med store, lyse plakater - de vil tjene som reklame som gjør oppmerksom på butikken din.

Trinn 5

Kjøp handelsutstyr. Du trenger enkle kleshengere og skinner, samt hyller, hyller og trådkurver. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe utstillingsdukker, må du sørge for at de bytter klær så ofte som mulig. Utstyr mange monteringsrom.

Trinn 6

Kjøp et produkt. Store butikker for billige klær gjør innkjøp to ganger i året. Hvis denne timeplanen ikke fungerer for deg, kan du forhandle om mindre og hyppigere forsendelser. Du kan ha en stor leverandør og flere mindre for nødleveranser av nødvendige varer.

Trinn 7

Form sortimentet riktig. Det beste valget er grunnleggende modeller, fortynnet med fasjonable nyheter. Uformelle herre- og dameklær, strikkevarer, jeans, billig undertøy og barnasortiment selger veldig bra. Det vanskeligste er å selge sko. Legg det til spesialforretningene og fokuser på klær og tilbehør.

Trinn 8

Ansett selgere. Lavprisbutikker trenger stort personale. Din oppgave er å øke omsetningen, fordi inntektene avhenger av det, og ikke av marginen. Selgere bør aktivt selge produktet - tilby å lage sett, annonsere for nye varer.

Trinn 9

Hold ting trygt. Merk dem med spesielle klistremerker og tyverisikringsmerker. Installer en magnetport ved inngangen til butikken. I stedet for sikkerhetskameraer kan du henge dummiene deres og varsle kundene om at butikken er under konstant overvåking.

Anbefalt: