Hvordan åpne En Liten Klesbutikk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Liten Klesbutikk
Hvordan åpne En Liten Klesbutikk

Video: Hvordan åpne En Liten Klesbutikk

Video: Hvordan åpne En Liten Klesbutikk
Video: Starte ny bedrift: Vurderer du å starte opp for deg selv? 2024, Mars
Anonim

Klesmarkedet i dag er ikke bare delt mellom store forhandlere, men også overmettet med mange små utsalgssteder. Imidlertid er potensialet fortsatt stort. Tydelig posisjonering, utvikling av et konstant klientell, et utmerket utvalg: hvis en rekke betingelser er oppfylt, vil selv en liten butikk gi en god inntekt.

Hvordan åpne en liten klesbutikk
Hvordan åpne en liten klesbutikk

Det er nødvendig

  • - startkapital;
  • - lokaler;
  • - handelsprogramvare;
  • - dekorelementer.

Bruksanvisning

Trinn 1

Start med markedsundersøkelser. Hvis du ikke kan ty til profesjonelle tjenester, må du gjøre en ekspressanalyse alene. Gå rundt i nærliggende butikker, se sortimentet, merkevarer, husk å skrive ned prisene for hovedkategoriene.

Steg 2

Basert på arbeidet som er gjort, prøv å velge den minste mestret retning. Tydelig posisjonering vil hjelpe deg med å utforme din egen utviklingsstrategi og skille deg fra konkurrentene. Ikke prøv å nå så mange potensielle kunder som mulig: det er mye bedre hvis en smal, men stabil krets av kjøpere hele tiden kommer til deg.

Trinn 3

Finn et sted å jobbe. Jo mer vellykket stedet er, desto mindre penger vil du bruke på kampanjen. Det kan være en liten butikk i et kjøpesenter, eller en egen plass i en travel gate.

Trinn 4

Utvikle et minneverdig butikkdesign. En levende stil kan opprettes med gjennomtenkte belysningsløsninger, riktige fargekombinasjoner og interessant tilbehør. Prøv å holde stemningen i butikken koselig. Ottomaner, speil, drinker, moteblader, leker for kundenes barn: det er mange måter å gjøre kundens opphold i butikken så behagelig som mulig.

Trinn 5

Velg et utvalg. Hvis du jobber med flere merker, må du sørge for at samlingene stemmer overens med den samme stilistiske nøkkelen. Ikke glem tilbehør: de vil ikke ta mye plass i butikkområdet, kundene dine vil kunne velge et komplett bilde. Når du danner sortimentet, følg den valgte retningen for posisjonering.

Trinn 6

Lag et system for effektivt samspill med vanlige kunder. Skriv inn akkumulerende kort eller rabattkort, informer kunder om kampanjer og salg. Du kan til og med utvikle vennskap med noen av kundene, noe som vil øke strømmen av besøkende til butikken din.

Anbefalt: