Hvordan Skrive En Produksjonsrapport

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skrive En Produksjonsrapport
Hvordan Skrive En Produksjonsrapport

Video: Hvordan Skrive En Produksjonsrapport

Video: Hvordan Skrive En Produksjonsrapport
Video: NRK: NVE vektla mangel-rapport for å få bygget vindkraftverk i verneverdig natur ved Stadt 2024, April
Anonim

Avdelingene ved en høyere utdanningsinstitusjon velger årlig ut bedrifter som studentene skal gjennomgå praktisk opplæring. Selv om de ønsker det, kan de selvstendig velge et sted der de ønsker å få erfaring. Vanligvis er praktikanter velkomne i industribedrifter, siden de ikke trenger å få utbetalt lønn, og de gjør nesten noe arbeid.

Hvordan skrive en produksjonsrapport
Hvordan skrive en produksjonsrapport

Det er nødvendig

Informasjon om firmaet der praksisplassen foregår

Bruksanvisning

Trinn 1

I større grad avhenger innholdet i produksjonsrapporten av avdelingen studenten er tildelt. Enhver praksis begynner alltid med en bekjentskap med bedriften og dens aktiviteter som helhet ved hjelp av en omvisning i arbeidsområder, verksteder og til og med lagre. Basert på resultatene av det første bekjentskapet med organisasjonen, skal traineen utarbeide en kort beskrivelse av virksomheten og gi den til lederen.

Steg 2

For å utarbeide en produksjonsrapport, bør du studere og beskrive: førsteinntrykk, struktur og retning av aktivitet. Gjør deg kjent med funksjonene til de forskjellige avdelingene og eventuelle uavhengige enheter. Se bestanddelene, lær om de interne forskriftene og gjør deg kjent med forskriftsdokumentene. Spesiell oppmerksomhet bør rettes til bedriftskulturen i bedriften og organisering av dokumentflyt. Du bør også spørre om skjemaet for arbeid med kontrollmetoder, samt gjøre deres vurdering.

Trinn 3

Da må du ta en aktiv del i arbeidet med avdelinger og strukturelle enheter. Når du studerer forskjellige aspekter av selskapets arbeid, er det verdt å bruke materiale fra alle tjenester og avdelinger. Og også for å delta i livet, komme med forslag og kommentarer, følge med på innovasjonene. På noen måte, prøv å bidra til arbeidet til hver avdeling.

Trinn 4

I løpet av praksis tildeles studentene jobber. Listen over ansvarsområder avhenger enten av produksjonsprogrammet eller av lavere praksis. Studenter kan også bli akseptert for betalte ledige stillinger, men dette bør ikke påvirke produksjonsgradsrapporten.

Trinn 5

I løpet av praksisperioden er studentene pålagt å overholde de aksepterte interne forskriftene i bedriften og arbeide i samsvar med planen. I tillegg må hver student føre en praksisdagbok, hvis form er etablert av utdanningsinstitusjonen. I virksomheten overvåkes praktikantene av den tildelte veilederen, som skal få en dagbok for gjennomgang på daglig basis.

Anbefalt: