Hvordan Begynne å Spille Aksjemarkedet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Begynne å Spille Aksjemarkedet
Hvordan Begynne å Spille Aksjemarkedet

Video: Hvordan Begynne å Spille Aksjemarkedet

Video: Hvordan Begynne å Spille Aksjemarkedet
Video: Hvordan jeg ble millionær i en alder av 21 år 2024, April
Anonim

Teknisk sett er handel på børsen en enkel prosess. Du må ha en datamaskin koblet til Internett med et program som kalles en vekstterminal installert. Du må se på endringen i aksjekursene i den og bestemme på et bestemt tidspunkt hva du skal gjøre - kjøpe verdipapirer eller selge.

Hvordan begynne å spille aksjemarkedet
Hvordan begynne å spille aksjemarkedet

Det er nødvendig

tilgang til Internett

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg megler, og signer deretter en avtale med ham. Dette skyldes at et individ ikke kan sende ordrer direkte til sentralen. For dette er det spesielle organisasjoner, de såkalte meglerne, som gir deg muligheten til å delta i handel. Han må gi deg et program for arbeid, en handelsterminal, føre regnskap og fjerne viss inntektsskatt. For dette må du betale en liten provisjon til megleren - en andel av omsetningen.

Steg 2

Velg hvor mye provisjon du må betale til megleren. I tillegg til det er andre fradrag mulig, det avhenger av kostnaden for tjenester. Siden provisjonen trekkes fra omsetningen din, vil størrelsen påvirke kostnaden for transaksjonen. Hvis kommisjonen er liten, gjør det det mulig å avslutte korte handler, og dermed gi en mulig økning i fortjeneste.

Trinn 3

Velg en terminal. Når du starter arbeidet med sentralen, er dette et viktig poeng. Det finnes forskjellige typer terminaler, de varierer også i settet med tjenester og påliteligheten til forbindelsen. Til tross for dette gir de alle muligheten til å se en liste over nåværende aksjekurser, kunngjøre en kjøps- eller salgsordre, tegne et pristabell. Først vil du bare bli tilbudt demo-tilgang til terminalen. Takket være dette blir du visuelt kjent med programmet. Du vil kommunisere med megleren via Internett, det er ikke nødvendig å besøke kontoret.

Trinn 4

Last ned terminalen til PCen. Etter det vil du ha to spørsmål - når du skal selge aksjen og når du skal kjøpe. Det er flere strategier, en av dem er å spille bullish. Fordeler - du vet alltid ditt neste trekk. Ulemper - det er umulig å komme fleksibelt inn i handelsprosessen.

Trinn 5

Se opp for tap. Dette er spesielt viktig når du begynner å spille på børsene. Det vil være psykisk vanskelig for deg å realisere pengetap. Når du kjøper aksjer, forventer du å vinne. For å unngå tap, tenk på forhånd om nivået du trenger for å lukke stillingen. Bruk stop-loss - begrensning av tap i terminalen. I dette tilfellet lukkes posisjonen automatisk når den når nivået som er angitt i bestillingen.

Anbefalt: