Hvordan åpne Et Flyselskap

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Et Flyselskap
Hvordan åpne Et Flyselskap

Video: Hvordan åpne Et Flyselskap

Video: Hvordan åpne Et Flyselskap
Video: VERDENS MEST UVANLIGE FLYSELSKAP PÅ 29 SEKUNDER ✈️ 2024, Kan
Anonim

Flyselskapet er veldig viktig i disse dager. Du må samle et stort personale og tilby verdifulle tjenester til passasjerene. Suksess venter på deg når du garanterer kundene dine sikre flyreiser til lave priser. La oss finne ut hva mer som må gjøres for å åpne et flyselskap.

Hvordan åpne et flyselskap
Hvordan åpne et flyselskap

Det er nødvendig

  • - finansiell plan;
  • - bankinvesteringer;
  • - ansatte hos ansatte;
  • - fly.

Bruksanvisning

Trinn 1

Skriv en forretningsplan for flyselskapet. Det er påfallende forskjellig fra andre virksomheter i verden. Du må planlegge tydelig hvordan og hvor du vil kjøpe flyene. Finn ut om suksessen til tidligere eller eksisterende flyselskaper, og se hvilke områder du også kan utmerke deg i. Til slutt lager du et trinnvis diagram over forretningsplanen din.

Steg 2

Bestem hvor mange fly du trenger for første gang. Det er best å starte med en liten mengde. Du vil kunne øke antallet med etterspørsel, men dette vil ikke skje umiddelbart. For få fly vil bety få valg for kundene, for mange tap av midler i tilfelle feil. Så planlegg det beste og forbered deg på det verste.

Trinn 3

Send forretningsplanen din til bankene for finansiering. Velg en lokal bank eller et finansselskap som trekker mer mot utviklingen av denne typen virksomhet.

Trinn 4

Tiltrekk nye kunder selv før du starter en bedrift. Installer firmalogoen. Arbeid godt med bildet, navnet og slagordet til selskapet. Dette vil i stor grad hjelpe til med å markedsføre ditt merke. Dets inntreden i markedet er det viktigste aspektet for et ungt selskap. Vis fordelen med virksomheten din fremfor andre.

Trinn 5

Studer konkurrentene dine. Du vil konkurrere med lokale og globale aktører på luftfartsområdet. Vet hvem de er og hvor passasjerene deres flyr. Finn ut hvilke fordeler de tilbyr kundene sine.

Trinn 6

Sett din egen type belønning for kundene dine. Det kan være et kort eller et system med rabatter. Hvis du tilbyr dem en større avstand gratis for kilometerne som allerede er reist, vil de verdsette deg mer enn andre. Denne metoden fungerer i store selskaper, og den vil fungere for deg.

Trinn 7

Få føderale, statlige og lokale godkjenninger for å utvide luftfartsvirksomheten din.

Trinn 8

Du kan gjøre justeringer i forretningsplanen din på dette stadiet. Beskriv tydelig hvor mye fortjeneste du vil oppnå i løpet av 1., 5. og 10. år. Send denne reviderte planen til bankene. Løs alle spørsmålene dine. Vær ærlig med investorer - dette er nøkkelen til suksess i denne typen virksomheter.

Trinn 9

Arranger en storslått åpning for flyselskapet ditt. Du kan selvfølgelig ty til et billigere alternativ, men du blir rett og slett ikke lagt merke til. Ta den første testflygningen og fikse alle feilene som har oppstått. Etter det, er du velkommen til å begynne å sende.

Anbefalt: